SERGEN YALÇIN: “BEKLENTİM BOŞA ÇIKTI”

SERGEN YALÇIN: “BEKLENTİM BOŞA ÇIKTI”

ABONE OL
Kasım 30, 2021 10:43
SERGEN YALÇIN: “BEKLENTİM BOŞA ÇIKTI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sergen Yalçın’dan 2 yıldıza şok sözler! “Beklentim boşa çıktı”

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın ve başkan Ahmet Nur Çebi’nin yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. 49 yaşındaki çalıştırıcı takımı toparlayacağının sözünü verirken, transferde yanlış yaptığını kabul etti. Sergen Yalçın’ın Michy Batshuayi ve Alex Teixiera‘yı işaret ederek, “Çok istediğim futbolcular beklentimi boşa çıkardı” dediği öğrenildi. İşte flaş görüşmenin detayları…

Süper Lig ve Avrupa’da alınana başarısız sonuçların ardında bir de Giresunspor’a farklı yenilen Beşiktaş‘ta hayal kırıklığı yaşandı. Siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın ile başkan Ahmet Nur Çebi ile yapılan toplantıda devam kararı çıktı. Yalçın ile Çebi arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı. İşte dev görüşmede konuşulanlar:

“ÇOK İSTEDİĞİM FUTBOLCULAR BEKLENTİMİ BOŞA ÇIKARDI”

İddiaya göre Yalçın, “Başkanım ben devam etmek istiyorum. Takımı toparlayacağım” dedi. Bunun üzerine Beşiktaş Başkanı,“Zaten bu takımın hocası değil misin? Niye devam edeceğim diyorsun” yanıtını verdi. Performans düşüklüğü için ise Yalçın “Başkanım ben de anlamıyorum. Düzeleceğiz. Transferde yanlış yaptığımı kabul ediyorum. Çok istediğim futbolcular beklentimi boşa çıkardı” dediği öğrenildi. Yalçın’ın Batshuayi ve Alex Teixeira’yı işaret ettiği öne sürüldü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.