SEYHAN SOYLU BELEDİYE BAŞKANI KERİMOĞLU’NU İŞTE BÖYLE İFŞALADI!

SEYHAN SOYLU BELEDİYE BAŞKANI KERİMOĞLU’NU İŞTE BÖYLE İFŞALADI!

ABONE OL
Şubat 23, 2022 10:54
SEYHAN SOYLU BELEDİYE BAŞKANI KERİMOĞLU’NU İŞTE BÖYLE İFŞALADI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“AL SANA HABER” adlı program ile aylardır gündemden düşmeyen Seyhan Soylu bugünde Bakırköy Belediye Başkanını gece aleminde çocuğu yaşındaki kızlarla ifşaladı..  

Seyhan Soylu sansasyonlar doymuyor. Yıllarca Tv programına ara veren ünlü sunucu yapımcılığını üstlendiği ‘’ ALSANA HABER ‘’ de siyaset, magazin, hayat dair her şey haberdir. Seyhan Soylu; ‘’ Yaptığım haberler bazen canımı acıtmasına rağmen mesleğimin gereğini yapmak zorunda kalıyorum.‘’ diyerek bugün sözlerine başladı.

Soylu sözlerine ‘’ Sevgili izleyicilerimiz bugün sizlere Olay yaratacak bir skandalın belgeleriyle sunacağım. Ne yazık ki sunacağım video haberin skandal kahramanı siyasetçi benimde yakından tanıdığım biri fakat mesleğim icabı Babam böyle bir rezalete imza atsa onu da yayımlarım. Az sonra sizlere yayınlayacağım video görüntülerinde yer alan siyasetçi kendini az sonra tanıtımlarında görmüş ve araya iki önemli siyasetçiyi, birçok iş adamını devreye sokarak haberi yapma dediler. Benim rahmetli Annemde yine rahmetli Ecevit ile uzun yıllar CHP’de aktif siyaset yapmış bir kadın. Annem bana siyasetçi hizmet öncesi önce topluma iyi bir aile babası, sadakatli bir eş ve sonrada halkın hakkını yemeden, hakkı savunarak hizmet etmesi gerekir derdi. Öncelikle rahmetli annemden bu haberi yaparken beni af etmesini, onun öğretilerini kamuoyunla utanarak paylaşmak zorunda olduğumu söyleyerek haberi sunmak isterim. ‘’ dedi.

Seyhan Soylu eski siyasetçi rahmetli annesinden özür dileyerek başladı konuşmasından sonra zehir zemberek sözlere başladı.

 

SEYHAN SOYLU, BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT KERİMOĞLU’ NU İŞTE BÖYLE İFŞALADI

Soylu; ‘’ Ben öncelikle bir gazeteciyim. Ve skandalın kahramanı olan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yönettiği ilçe Bakırköy’e bağlı Yeşilköy’de oturmaktayım. Kendisini de yakinen tanırım.  Haber konusunda babamın oğluna tavizim yoktur.  Haberi yakaladığım gün bir iş yemeği için Yeşilyurt spor kulübündeki bir Restoran’a gittim. Daha öncede Bakırköy ile ilgili birçok skandal olacak haber kulağıma gelmişti. Belediyede yolsuzluk, rüşvet iddiaları vs vs fakat malumunuz üzere çamur at izi kalsın misali somut delil olmazsa habere itibar etmem. Bülent Başkan ile ilgili çapkınlık haberleri de kulağıma sık sık gelir, ben bana bu haberleri getirenlere yahu yapmayın adam evli çoluğu çocuğu var diye terslerdim. Hatta Bülent akıllı adamdır CHP’nin geçmişte CHP’nin Genel Başkanı Deniz Baykal’ın uçkur davasına koltuğunu kaybettiğini, ondan öncede İSKİ skandalında u borularını karıştırdıklarını aynı hatayı Kerimoğlu’nun yapmayacağını savunurdum. İşte o gün savunduğum adam bir iş adamı ve yanlarında çocukları yaşımda genç kızlar ile Yeşilyurt spor tesislerindeki restoranda alemdeler. Aboooo işte haber ayağına gelirmiş dedikleri bu olsa gerek dedim. Bastım telefonun deklanşörüne ve o skandal görüntüleri çektim  ’’dedi.

O sırada seyircilere bir anket duyurusu yapan Seyhan Soylu bir evli bir siyasetçinin yanında çocuğu yaşındaki kızlarla alem yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Başkan bu görüntülerden sonra istifa etmeli anketi yaptı.

Ankette % 87 Başkan Bülent Kerimoğlu’nun istifa etmesi çıkınca programın moderatörü Seyhan Soylu Bülent Kerimoğlu’na hitaben.

Seyhan Soylu; “ Eh be Kerimoğlu geçmişten hiç mi ders almazsın? Sen evli bir adamsın. Senin çocuğun yaşında kızlarla ne işin var? Genel Başkanın zaten bu tarz bir skandal ile istifa eden birinin yerine geçti. Genel Başkan yardımcısı Enis Berberoğlu Yeşilköy de oturur. Hapiste olduğu sürede eşi Oya Berberoğlu’nu bende tanırım Kemal Kılıçdaroğlu sık sık yemeğe gelir. Bu yemeklere sende katılırdın. O yemeklerde Kemal beye 2023 yılında milletvekili olmak istediğini söylediğini Kemal beyinde tamam dediğini kulaktan kulağa yaydın. Şimdi Kemal bey seni aday gösterir mi hayır. Partini de zor durumda bıraktın. Hadi çapkınlık yapıyorsun. Çoğun yaşında kızlarla aleni yönettiğin ilçede milletin gözüne soka soka yapılır mı? Her zaman derim ki çapkınlık erkeğin elinin kiridir. Ama sizinki biraz fazla kirlenmiş. Erkek zamparalık yapsa da kadın namusu temsil eder. Bir adam hem evli hem de çocuğu yaşındaki kızlarla çapkınlık yapıyorsa kızarım. Ayrıca Belediye Başkanlığı yaptığı bir semtteki restorana aleni olarak gidip herkesin görebileceği şekilde çapkınlık yapıyorsa ben bu görüntüleri çekmez miyim?”  diyerek sözlerine devam etti.

EVLİ BELEDİYE BAŞKANI HOVARDALIK YAPARKEN KAMERALARA TAKILDI

Soylu; “Hani CHP’nin kurmaylarından biriydiniz? Topluma ahlakla ilgili namusla ilgili örnek bir baba profili çiziyordunuz? Oldu mu Bülent Kerimoğlu? Olmadı. Hem de arkadaşımsınız. Ahbabız. Tanışıklığımız var. Ama ben en yakın arkadaşım da olsa babamın oğlu da olsa haberi çakarım kusura bakmayın. Yanlarında 19 20 yaşlarında kızlar var.  Onların ağızlarına yemekler yedirmeler falan. Kızların her yeri gözüküyor. Bu görüntüler yakışıyor mu hiç? Önümüzdeki seçimlerde milletvekili olan bir adam Milletin böyle mi vekili olacaksınız? Yaptığınız görevinizin dışında da sorumluluklarınız var. Topluma da örnek olmak zorundasınız.  Siz bir doktorsunuz. Evlisiniz ve üstelik çocuklarınız da var. Çocuklarınız yaşınızdaki kızlarla ne işiniz var?

EVLİ BELEDİYE BAŞKANI’NDAN GENÇ KIZLARLA ALEM GÖRÜNTÜLERİ

Ben yalnızca Bülent Kerimoğlu’na şunu söylüyorum. CHP‘ de önemli bir figürdünüz. Rol model olacağınız yerde nefsinize yenildiniz. Bu görüntüler hoş mu? Bu tarz görüntülerin halka açık alanlarda verilmesinin doğru olup olmadığını kendinize bir sorun.

BELEDİYENİN PARALARI HOVARDALIKTA MI HARCANIYOR?

“Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na da buradan sesleniyorum. Deniz Baykal’ ın uçkuruna sahip çıkamaması sonucu teslim aldığınız CHP hala uçkur davasında. Yıllarca İski’ydi miskiydi derken boruyu yanlış yerde döşediniz. Hala bu zihniyette giderseniz hayatınız boyunca bir daha bu oluşumu altılı değil bir düzine haline gelseniz mevcut iktidarı bu zihniyetle sarsamazsınız. Çünkü insanlar yalnızca ekonomik anlamda değil toplumsal olarak kanaat önderi olabilecek, rol model olabilecek aile babalarının siyaset yapmasını istiyor. Bilginiz olsundiyerek programını kapattı.

 

HABERİN VİDEO LİNKİ

https://youtu.be/g7jtGc29zh4

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.