SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR YAĞMUR GELİYOR

ABONE OL
Mayıs 28, 2021 18:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından paylaşılan (28 Mayıs – 3 Haziran) haftalık hava durumu tahminlerine göre; Anadolu’da yerel ve kuvvetli sağanaklar devam ediyor. Marmara Bölgesi‘nde sıcaklık düşüyor. Yarın ve sonraki günlerde ülkede sağanaklar devam edecek. İstanbul’da etkili olan poyrazla birlikte hissedilen hava sıcaklığı 15-16 derece civarında seyrediyor. Bölgede akşama doğru yerel yağmur bekleniyor. Ankara ve Bursa’nın da bazı ilçelerinde sağanaklar var. Başkent’te rüzgar da şiddetlenebilir. İzmir’de rüzgar serin. Ankara 30, İzmir 28, Bursa 23 derece, Antalya’da nemli hava bunaltıyor.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Eskişehir, Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü; sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde rüzgar gibi olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

kaynak:haberler.com

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.