Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

ABONE OL
Temmuz 12, 2021 23:48
Şimdiki zamanın hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bünyamin Aygün 

GiZEMLi KENT: SiiRT 

Son yıllarda Türk fotoğrafçılığı adına sevindirici bir gelişme yaşanıyor. Türkiye’nin dört bir yanından deneyimli fotoğrafçının katılımıyla, il il “Foto Safari” organizasyonları düzenleniyor. Valiliklerin düzenlediği safarilere davet edilen fotoğraf sanatçıları, kentin tarihi ve doğal güzelliklerini farklı bakış açılarıyla fotoğraf karelerine sığdırıyor. Bu safarilerin sonuncusu geçen hafta “Mezopotamya’nın gizemli kenti” sloganıyla anılan Siirt’te düzenlendi.

Kültürü ile büyük merak uyandıran Siirt’in ihtişamını gün yüzüne çıkarmayı amaçlayan, 1. Siirt Foto Safari ve Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Üç gün süren safaride, 43 fotoğrafçı, kent merkezinin yanı sıra Tillo, Pervari, Eruh ve Kurtalan ilçelerini gezerek eşsiz kareler ortaya çıkardı. Safari sonunda deneyimli fotoğrafçılardan oluşan juri tarafından dereceye giren fotoğrafların bazılarını sayfamızda sizlerle buluşturuyoruz.

TARHAN İRTEM – BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ

MEHMET SUBAŞI – SERGİLEME ÖDÜLÜ

AYTEN ALTINBAŞ – SERGİLEME ÖDÜLÜ

MEHMET YILDIRIM – SERGİLEME ÖDÜLÜ

MEHMET SUBAŞI – ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ

ORHAN KARTAL – SERGİLEME ÖDÜLÜ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.