Son dakika – Ahmet Ağaoğlu’ndan Uğurcan Çakır açıklaması!

Son dakika – Ahmet Ağaoğlu’ndan Uğurcan Çakır açıklaması!

ABONE OL
Haziran 22, 2021 04:24
Son dakika – Ahmet Ağaoğlu’ndan Uğurcan Çakır açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, konuk olduğu beIN Sports’a gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamasından satırbaşları şu şekilde:

“Yapılan transferler yerinde ve isabetli”

“Çeşitli defalarca açıkladım. Bu Transfer dönemine bağlı olarak Ocak ayında başlayan bir çalışma vardı. Hocamız 5-6 mevkiye direkt katkı verecek isimleri bize bildirildi. Şubat-Mart gibi çalışmaya başladık. 1-2 ismin yüksek maliyeti vardı. Tekrar hocaya döndük alternatif isimleri verdi, 4 transferi tamamladık. TFF’nin yabancı kuralı bizim devam eden transfer görüşmelerinde sıkıntı yarattı. Hoca ile tekrar değerlendirdik. 4 oyuncuda kalalım, 28 Haziranda sezonu açtıktan sonra yeniden değerlendirip, Transfer çalışmalarında değişikliğe gidelim dedik. Bugün yapılan transferler yerinde ve isabetli olarak yapılan transferlerdir. İzlemenin ve hocanın istekleri doğrultusunda gerçekleşen transferler bunlar.”

“Koita’ya devre arasında talip olduk”

“Koita’nın almış olduğu ücretle ilgili eleştiriler var. Koita’nın Kasımpaşa’dan aldığı 900 bin euro’ydu. Ortaya atıldığı gibi 300 bin euro değil. Devre arasında talip olmuştuk. Ciddi bir bonservis bedeli önerdik. Ama Kasımpaşa 2’li rakamların üzerinde geri dönüş yapmışlardı. Biz onunla devre arasında anlaşmıştık. Bir kaç gündür kamuoyunun gündemini meşgul eden gerçek dışı haberlerin önünü kesmek amacı ile söyledim bunları.”

“Uğurcan kampa katılacak”

“Gidecek oyuncularla ve gitme ihtimali olan oyuncularla alakalı konuşmak gerekirse, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın sona ermesinin 1-2 hafta sonrasına kadar hareketlilik olacağını sanmıyorum. Uğurcan Çakır’ı transfer edecek kulüp, büyük liglerden bir kulüp. Menajerler tarafından ön görüşme yapılan kulüpler bunlar. Bunlar da Avrupa şampiyonasından sonra görüşme yapılacak kulüpler. 28 Haziran’da kamp başlayacak. Bu kadro ile kamp başlayacak. Buna Uğurcan da dahil. Mevcut kadromuzla sezon hazırlığına başlayacağız. Giden oyuncuların maliyetinin üzerine 2-3 milyon euro geldi. Şuanda Trabzonspor oyuncuların maliyetini karşılayacak durumda. Bir oyuncu dahi alsak da Trabzonspor bu kadronun maliyetini karşılayacak durumda.”

“Yabancı kuralının değişeceğini sanmıyorum”

Yabancı kuralı ile alakalı ben TFF’nin bu kuralını değiştireceğini sanmıyorum. Kulüpler birliği olarak toplandık. Nihat Özdemir de toplantıya katıldı. En azından bu sezon uygulamanın ertelenmesini istedik. Değerlendireceklerini söylediler ama aynısı açıkladılar. Bundan sonra değişeceğini sanmıyorum. Hocamızla konuştuktan sonra da bu kuralın kalacağını planlarımızı bu yönde yapmamız gerektiğini söyledik.

“Sörloth transferinde Trabzonspor devreye girecektir”

“Sörloth ile alakalı Leipzig kulübündeki yeni gelen teknik direktör, 4-5 Temmuz’da başlayacak kampta oyuncuları görecek ve ondan sonra karar verecek. Orada da zaten fazla bir acelemiz yok. Türkiye’de bir kulübe satışı ve kiralaması söz konusu olursa ilk teklif yapacak kulüp Trabzonspor Kulübü. Sörloth bizim geliştirdiğimiz bir oyuncu. Yurt dışına gittiğinde hem Palas hem de Trabzonspor iyi para kazandı. Oyuncunun bu hale gelmesindeki en büyük pay Trabzonspor. Bir sıkıntının önüne geçmek için o maddeyi koyduk. Sonraki satışından pay koyduğumuz oyunculardan irtibatımızı kesmiyoruz. Yusuf olsun Sörloth olsun, hem onlarla hem de kulüpleriyle irtibatımızı kesmedik. Sörloth, kulübü ile devam edebilir ama farklı bir şey olursa Trabzonspor devreye girecektir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.