Son dakika – Aziz Yıldırım patladı: Gereğini yap ya da aday olma

Son dakika – Aziz Yıldırım patladı: Gereğini yap ya da aday olma

ABONE OL
Haziran 27, 2021 00:24
Son dakika – Aziz Yıldırım patladı: Gereğini yap ya da aday olma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bizi tahrik ettiler
Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım dün düzenlediği basın toplantısında mevcut başkan Ali Koç’un üç yıllık icraatlarını çok sert ifadelerle eleştirdi. Yıldırım, “Üç yıl önce sayın Koç büyük teveccühle başkan seçildi. Biz de arkadaşlarımızla karar verdik, Fenerbahçe için demeç vermeyecektik. Ama bizi tahrik ettiler. ‘Konuştuğumuzda neden konuştunuz, konuşmadığımızda neden konuşmuyorsunuz?’ dediler. Bizi tuzağa çekmeye çalıştılar. Dün verdiğimiz söz bitmiştir. Bugünden sonra Fenerbahçe aleyhine yapılan her şeyle ilgili konuşacağız” dedi.

Paran olmasa seçilmezdin
Yıldırım, “Sayın Koç ‘Fenerbahçe’ye antrenör bulamıyoruz, insanlar gelmiyor’ diyor. Böyle bir söz hem Fenerbahçe’ye hem Türkiye’ye hakarettir. Parayı verirsen herkes gelir. Bana 10 milyon Euro ver, bak kimleri getiriyorum. Benim gibi babası öğretmen değilsin. Sen Koç’sun. Gereğini yap. Yapmayacaksan aday bile olma. Bırak. Birisi çıkar. Sergio Ramos boşta, Karim Benzama’yı al, git Roma’dan Dzeko’yu al. Marcelo boşta, git al. Gidip Darmstadt’tan ayrılan Serdar Dursun’u alıyorsun. Yakışıyor mu! Para para diyorsun sende para çok. Paran olmasa kimse seni seçmezdi” diye konuştu.

Anadolu takımı haline geldik
“Biz büyük Fenerbahçe’yi yarattık. Fenerbahçe şimdi kan kaybediyor. Fenerbahçe, Anadolu takımı haline geldi. 3 sezonda 0 şampiyonluk. 52 transfer 6 hoca. Hocasız 200 gün. Kadıköy’de tüm seriler bitmiş. Hala çıkmış diyor bize güvenin. Yazıklar olsun. Sportif başarın nasıl diyorlar, 6 diyor. Sıfır. Hepimizin gurur duyduğu bir Fenerbahçe devraldı. İsviçre saati gibi çalışan bir Fenerbahçe aldı. Ne hale geldi biliyorsunuz.”

Kongreye gelmiyor
Aziz Yıldırım, otopark kullanma isteklerinin kabul edilmediğini belirterek kongreye katılmayacağını bildirdi. Fenerbahçe kulubü ise Yıldırım’a otoparkta yer verildiğini açıkladı.

Beni yeniden soyundurmayın
“Bugüne kadar sustuk. Yanındaki arkadaşlar Aziz Yıldırım’a göstereceğiz diyorlar. Bana kimse bir şey gösteremez. Ayıp denen bir şey var: Sustukça üzerimize geliyorsunuz. Ben Fenerbahçe’nin kendisiyim. 30 yılımı bu kulübe verdim. Beni yeniden soyundurmayın. Korkuyorsunuz. Korku dağları sardı. Boykot yapacaklar diyorsunuz. Biz Fenerbahçe’yiz, boykot yapmayız.”

Seni bu seyirci ile göndereceğim
“Ali Koç bana yalancı diyor. Ben hayatımda yalan söylemedim. Yalan söyleseydim gidip hapis yatmazdım. Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim. Bundan sonra her maç protokolde oturacağım. Beni görecekler. Loca almayacağım. Bak loca almam, paşam. Bedava, devletten. Ona göre, bilin. Ben sokakta büyüdüm. Benim babam öğretmenim. Ben bilye oynuyorum, çelik çomak oynuyorum. Sen pamuklara sarılı büyüdün. Biz çok dayak yedik. Sen bunları yaşamadın.”

İrfan Can’a 11 milyon euro verdin
“52 tane oyuncuya kaç lira para verdin. Hangisine ne kadar transfer bedeli ödedin, bilen var mı? Şeffaf olacaktınız! Kurumsal yapıymış. Yesinler. Mesut Özil’i, İrfan Can Kahveci’yi kaça aldılar? Başakşehir’den aldıkları Kahveci’ye Galatasaray ve Marsilya 4.5 milyon Euro önerdi. Biz 11 milyon Euro’ya aldık. Sakın bizi yalanlamaya kalkmasınlar. Evrakları gös teririm. Yazık. paralarına da, Fenerbahçe’ye de yazık. Ali Bey’i de kandırıyorlar.”

Sadece bir bekçi kulübesi diktiler
“3 senedir bir enkaz edebiyatı var. ‘Biz çok kötü bir mali tablo aldık’ diyorlar. Hayır, biz böyle bir tablo bırakmadık. Bugün Fenerbahçe’nin mal varlığı borçlarından fazladır. Sayın başkan ya hesap bilmiyor ya da kitap. Bu yönetim geldiğinden beri bir tane ağaç diktiler mi? Kulübün oraya bir bekçi kulübesi diktiler. Onun dışında bir şey yok. Sayın Ali Koç bu kulübe neden geldiğinin farkında değil. Bu 16 bin üye sayın Ali Koç’u neden seçmiş, onu anlamamış. Ali Koç, beyaz atlı prens olarak geldi. Pamuk Prenses’i alıp uçuracaktı. Pamuk Prenses küme düşüyordu.”

‘Ne yapacağız bu bayrakları?’
“Ali Koç seçim sloganında, ‘Bayrakları hazırlayın, güneş doğacak” diyor. Bilmediği bir şey var, Kalamış’ta güneş batar, mehtap vardır, yakamoz vardır. ‘Bayrakları çıkarın’ diyor. Bayrakları çıkardık, ne yapacağız bu bayrakları? 3 Temmuz’a sahip çıkacağız diyor. Hiçbir yerinde yoktun ki abi sen. Zorla söyletiyorsun bize. 3 Temmuz’u yaşayan içinde yaşasın. Kulübe düşen görevler neyse yapsınlar.”

‘Obradovic’i getiririm’

Benim yakın dostum
“Obradovic benim dostum. Akşamları gelir konuşurduk. Beş dakika basket, sonra 5-6 saat hayat hikayesi. O anlatırdı biz anlatırdık. Ali Yıldırım, ona takılırdı; ‘Sen zone yapmayı bilmiyorsun, Mahmut abiden öğren’ derdi. Bir marka yarattık, Fenerbahçe basketbolu… Bu markanın bu hallere düşmesine çok üzülüyorum.

A.Ş. haline getirin
Obradovic gibi bir hocayı o dönem bulmak çok zordu, kaybettikten sonra onun yerini doldurmak da çok zor. Şimdi Sayın Ali Koç’a bir teklifim var… ‘Basketbol takımını A.Ş haline getiriyorum’ de. ben de o A.Ş’yi almaya talibim. Yarın da Obradovic’i getiriyorum. Her sene final-four oynayacağız. Yalnız AŞ haline getireceksin.”

16. madde tehlikeli
“Kongreye geleceğim. 16. madde var. Tehlikeli madde. Bu maddelerde şirketi alıp devrediyor, ama soyut. Somut yok. Gayrimenkulleri, hisse senetlerini satıyor. Burada bir rakam belli değil. 16. maddeyi çeksinler. Bu maddelerini güzelce anlatsınlar. Benim anlayacağım, herkesin anlayacağı şekilde. Öyle yapsınlar. Bir ay içinde genel kurul yapsınlar ve orada kabul edelim. Bunun arkasından kulübü de satıyoruz diyebilirler. 16. maddeye karşıyım.”

‘Nihat Bey’i yanınıza alın’
“Nihat Özdemir durumuna gelelim. Nihat Başkan, 15 seneye yakın yöneticiliğimi yaptı. Hepimizin hatası vardır. Bir cümle kullanmış, cümle de yanlış. Olabilir, sürçü lisan etmiş. Nihat Bey’le kavga etmeyin. Yanınıza alın. Her dediğinizi yapamaz. Zaten yapsa orada duramaz. Ama lehinize bir şey olacaksa diğerleriyle konuşur. Bu adamcağızı taraftarın önüne attınız. Kovid oldu gitti Amerikan hastanesine yattı. Emre’yi (Belözoğlu) alıp ziyaretine gittiniz. Bu ne lahana, ne turşu.”

Borcu ödemeye hazırım
“440 milyon Euro borç bıraktık. Bunun 232 milyon Euro’su dövizdir. Geri kalan kısmı Türk lirasıdır. Bunlara teklifim var. Ben size 500 milyon Euro mal varlığı bıraktım. 200 milyon Euro da borç bıraktım. Onu 300 kabul ediyorum. Eğer bu 300’ü geçerse bu borcu ödemeye hazırım. Bir daha enkaz edebiyatı yapmayın. Ben 5 tane arkadaşımı görevlendireceğim. Ne çıkarsa tutanak tutacaklar. Kamuoyuna deklare edecekler. Onlar yapmasalar ben yapacağım. Mahkemeye gideceğim.”

Volkan Ballı gidecek

“Volkan Ballı konusu var. ‘Fenerbahçe şike yaptı sözü var. Bu adam onu söylüyor. ‘Başkan bana alkolik demişti ondan dolayı o tweet’i atmıştım’ diyor. Bak Ali Koç, bu Volkan Ballı’yı göndermezsem onunla birlikte seni göndereceğim. 3 Temmuz’a ihanet edenleri bu kulüpten temizle.”

Enner Valencia’nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.