Son dakika – Fenerbahçe’de Ali Koç yeniden başkan seçildi!

Son dakika – Fenerbahçe’de Ali Koç yeniden başkan seçildi!

ABONE OL
Temmuz 11, 2021 01:12
Son dakika – Fenerbahçe’de Ali Koç yeniden başkan seçildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de Olağan Seçimli Genel Kurul sona erdi. 29 bin 9 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Fenerbahçe Kulübü’nde 6 bin 682 kongre üyesi sandık başına geldi. 6 bin 459 oy alan Ali Koç, yeniden Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na seçildi. 

Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nun Divan Başkanlığı görevinde bulunan YDK Başkanı Vefa Küçük, “38 sandığımız var. Oylar bizim önümüzde. En az 3-4 kere de sağlamasını yaptık. 6 bin 459 oy alan Ali Koç, yeniden başkan seçildi” dedi.

İLK AÇIKLAMA
“Son günlerde yaşananlardan sonra bugün sergilediğiniz duruş, gösterdiğiniz hassasiyet, verdiğiniz reaksiyon camiamızın birlik ve beraberliği açısından beni ve arkadaşlarımı umutlandırdı.”

“Bugün bir kongre üyemiz İsveç’ten sabah indi, 4 saat İstanbul’da kaldı ve oyunu verip geri gitti.”

“Bugünden sonra, sen, ben, o demeden, sadece Fenerbahçe dediğimiz, sadece Fenerbahçe’nin çıkarlarına hizmet ettiğimiz bir dönem olmasını temenni ediyorum. Yarın çok geç. Bu başlangıcı bugün yapıyoruz. Yapacak çok işimiz var.”

“Bu sevgiye, güvene ve inanca layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı temenni ediyorum. Beklentilerinizin farkındayız. Geçtiğimiz dönemler için mahcubiyetimizi belirtmiştim. Bu, yeni dönem için itici güç ve sorumluluk sağlamaktır.”

Ali Koç: inşallah güzel bir dönem olur
Ali Koç, 21. sandıkta kullandığı oy sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkanı, “Tüm Fenerbahçe camiası için hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah güzel bir dönem olur. Eyüp Yeşilyurt, tecrübe ettiklerinden sonra Fenerbahçe’de birlik ve beraberliğin her şeyden önemli olduğunu düşünerek böyle bir karar aldı. Fenerbahçe’nin iyiliğini her şeyin önüne koyduğu için teşekkür ediyorum. Galiba uzun vadeli bir dostluğun tohumlarını attık.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.