ŞOK HABER! FENERBAHÇE TARAFTARLARI KAÇIRMASIN…

ŞOK HABER! FENERBAHÇE TARAFTARLARI KAÇIRMASIN…

ABONE OL
Temmuz 13, 2021 10:45
ŞOK HABER! FENERBAHÇE TARAFTARLARI KAÇIRMASIN…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÜVEN TAZELEDİ

Fenerbahçe Kulübü’nde bir seçim geride kaldı. Başkan Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimde 6 bin 682 oyun, 6 bin 459’unu alarak, yeniden başkan seçilirken, güven tazeledi.

TRANSFER MESAİSİ BAŞLIYOR

Cuma günü eski Başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalarına Başkan Ali Koç yanıt verince ortam gerilmişti. Seçim nedeniyle yaşanan yoğunluk ve gerilim dün itibarıyla sona ererken, sarı-lacivertlilerde artık yoğun mesai başlıyor.

YARIN HOCA AÇIKLANABİLİR

Fenerbahçe camiası öncelikle teknik direktör konusunun çözüme kavuşturulmasını bekliyor. Başkan Koç, daha önce yaptığı açıklamada teknik direktör konusunun pazartesi (yarın) çözüme kavuşacağını ifade etmişti.

FONSECA VE BJELICA İSİMLERİ ÖNE ÇIKIYOR

Sarı-Lacivertli taraftarlar seçimin sonuçlanmasının ardından yeni hocalarını beklemeye başladı. Başkan Koç, sürpriz bir ismin gelebileceğini belirtirken, şu anda ön plana çıkan adaylar ise Nenad Bjelica ile Paolo Fonseca.

HEDEF, TRANSFERLERİ KAMPA YETİŞTİRMEK

Teknik direktör belirlendikten sonra Fenerbahçe, yeni sezon planlaması konusunda hızlı bir şekilde hareket ederek, transferleri kampa yetiştirmeye çalışacak. Bu doğrultuda dünyaca ünlü yıldız için düğmeye basıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.