Son dakika haberi – Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç oy kullandı

Son dakika haberi – Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç oy kullandı

ABONE OL
Temmuz 10, 2021 01:12
Son dakika haberi – Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç oy kullandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi sürüyor.

Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen ve sarı-lacivertli kulübü gelecek 3 yılda yönetecek ekibin belirleneceği seçimde genel kurul üyelerine oy kullanabilmeleri için 38 sandık hazırlandı.

Genel kurulda aidatını yatıran 29 bin 9 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Oy kullanma işlemi, saat 17.00’ye kadar sürecek.

BAŞKAN KOÇ: “İNŞALLAH GÜZEL BİR DÖNEM OLUR”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eşi Nevbahar Koç ile birlikte oy kullandı. Başkan Koç oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada “Tüm Fenerbahçe camiası için hayırlı olsun. İnşallah güzel bir dönem olur” dedi.

CANER ERKİN OYUNU KULLANDI

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Seçimli Olağan Genel Kurul’da oy kullanmak için Ülker Stadyumu’na geldi. 13 numaralı sandıkta oyunu kullanan tecrübeli futbolcu daha sonra FBTV’de açıklama yaptı;

‘Umarım başkanımız uzun yıllar görevine devam eder. Ben de uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet etmeye devam edeceğim. İnşallah hayırlısı olur. İnşallah başkanımız uzun süreler daha burada olur. “Haklıydık, kazandık” yazısını okudum. Ben de buradaydım, ufak bir ayrılık oldu. Ancak uzun yıllar vücudum el verdiği sürece Fenerbahçe’ye hizmet edeceğim.

Galatasaray’da oynarken bile Fenerbahçeli olduğumu söyledim. Sünnet olurken bir videom vardı, onu bir ay sonra paylaşacağım. Küçüklükten beri Fenerbahçeliyim. Diğer kulüplerde böyle bir şey hissetmedim.’

Ali Koç’un 2. dönemi olacak

Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Ali Koç, Fenerbahçe’de 2. dönemi için genel kurul üyelerinden oy isteyecek.

Başkan Koç, Haziran 2018’de gerçekleştirilen kongrede Aziz Yıldırım’a büyük üstünlük kurarak sarı-lacivertli kulübün 33. başkanı olmuştu.

Ali Koç’un listesi

Seçime tek aday olarak giren Ali Koç’un yönetim kurulu asil ve yedek listesi şöyle:

Asil: Erol Bilecik, Burak Çağlan Kızılhan, Ömer Temelli, Mehmet Dereli, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Hüseyin Arslan, Esin Güral Argat, Nüket Küçükel Ezberci, Ahmet Ketenci, Alper Pirşen, Kemal Danabaş, Ruşen Çetin

Yedek: Selma Altay Rodopman, Ömer Okan, Selahattin Baki, Bekir İrdem, İlker Dinçay, Özgür Özaktaç, Can Gebetaş.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.