Survivor Nagihan Karadere’nin itirafı tepki çekti

Survivor Nagihan Karadere’nin itirafı tepki çekti

ABONE OL
Temmuz 14, 2021 21:48
Survivor Nagihan Karadere’nin itirafı tepki çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu ‘Exxen’de yayınlanan ve Hasan Can Kaya’nın sunduğu ‘Konuşanlar’ programı, son bölümünde, normal misafirleri ile birlikte ‘Survivor’ yarışmacılarını da ağırladı.

‘Konuşanlar’ın son bölümüne konuk olanlar arasında ‘Survivor’ yarışmasının akılda kalan isimlerden biri olan ünlü atlet Nagihan Karadere de vardı. Karadere, yaptığı itiraflarla programa damga vurdu.

“ONUNLA YAŞADIĞIMI BAŞKASIYLA YAŞAYAMADIM”

Daha önce bir erkek arkadaşı olduğunu ve onunla çok iyi anlaştığını söyleyen Karadere, “Eski bir erkek arkadaşım vardı. Onunla yaşadıklarımı başka kimseyle yaşamadım. Hatta, ben boşanma arifesindeyken, kucağımda çocukla evime geldi ve kendisine kaçmamı söyledi” ifadelerini kullandı.

“HER İLİŞKİSİNDEN SONRA KAPIMDA YATIYORDU”

Eski erkek arkadaşının sürekli kendisini aradığını anlatan Karadere, “Yaşadığı her ilişkide, uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum” dedi.

Karadere, boşandıktan sona eski erkek arkadaşının bir kez daha kendisine geldiğini ve bu sefer kabul ettiğini söyledi. Karadere’nin itiraflarının ardından salonda büyük bir gürültü ve kahkaha bombardımanı yaşandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLERE NEDEN OLDU

Diğer yandan Karadere’nin yaptığı itiraflar, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Nagihan Karadere’yi özel hayatıyla ilgili her şeyi anlattığı için eleştirdi.

BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞTÜ

2018 yılında Survivor ünlüler – gönüllüler sezonunda yarışan ve kısa mesafe koşucusu olan Nagihan Karadere, yarışmadan sonra büyük bir değişim geçirdi.

Eşiyle yaşadığı sorunlar ve boşanma olayları ile gündeme gelen Nagihan Karadere estetikle tanınmaz hale geldi.

Dudaklarını, göğüslerini ve burnunu yaptıran Karadere, değişimiyle ağızları açık bıraktı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nagihan’ın son halini gören takipçileri gözlerine inanamadı.

‘Survivor’ yarışmasına iki kez katılan Nagihan Karadere, adada sergilediği performansın yanı sıra yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla sık sık gündeme gelmişti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.