TASARIMCI ŞEBNEM ADALI KİMDİR?

TASARIMCI ŞEBNEM ADALI KİMDİR?

ABONE OL
Kasım 2, 2022 08:55
TASARIMCI ŞEBNEM ADALI KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Herkes Hayalleri Peşinden Gitmeli Ve Yılmamalı.”

 

 

Merhaba ben Şebnem Adalı, 1976 da İstanbul’da doğdum. Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü mezunuyum. Bir yandan tasarım çalışmalarım devam ederken diğer yandan da özel bir tekstil firmasında pazarlama bölümünde çalışıyorum. 2014 yılında tasarımlarımı daha geniş kitlelere ulaştırmak için Şebnemce Tasarım markamı kurdum. Pazarlama ve tasarım yeteneğimi kullanarak  e-ticaret yapmaya başladım. Instagram sayfamdan ve web sitemden insanlara ulaşıyorum. Ayrıca çeşitli tasarım ve alışveriş festivallerine katılıyorum.

Kendimi geliştirmek adına çeşitli workshop ve kurslara katıldım ve katılmaya devam ediyorum. Ürün gamımda çanta, takı, kıyafet tasarımları ve dekorasyon objeleri mevcut. Tasarım sürecinde trendleri takip ediyorum ve sürekli store check yapıyorum. Malzemeleri belirliyorum ve her yeni çıkan tekniği tasarımlarıma nasıl uygularım diye düşünüp farklılıklar yaratarak kullanıyorum. Bu yüzden hepsi özgün tasarımlar oluyor ve piyasada bulunması söz konusu olmuyor. Kişiye özel tasarımlarım da var. Müşterilerimin hayal ettiği ürünleri her aşamada fikir birliği yaparak hayata getiriyorum. Hiç farkına varmadan Şebnemce Tasarım kadınları oluştu ve tasarımlarımı beğenerek kullanıyorlar. Herkese tavsiye ediyorlar. Bu da beni çok mutlu ediyor doğru bir iş yaptığımın bilincine varıyorum sürekli. Bir de ürünleri kullanırken attıkları fotoğraflar var ya bana bütün zorlukları unutturuyor.

İşimin keyifli yanlarından biri de yaptığım atölye çalışmaları, kendini geliştirmek isteyen veya evin ekonomisine katkıda bulunmak isteyen kadınlara eğitim veriyorum. Şu anda e-ticarete başlayan kadınlar var aralarında. Workshoplar çok keyifli geçiyor. Sohbet edip fikir paylaşımları yapıyoruz ve hem bir hobi ediniyorlar hem de bir çanta sahibi oluyorlar. Ayrıca yüzlerinde bir gülümseme ile ayrılıyorlar ve bu da bana yetiyor. Tabi ki bu başarılarımı ödülle pekiştirmiş olmam da ayrıca gurur verici benim için.

İleriye dönük planlarımın arasında hobi-kitap cafe açıp kadınlara daha faydalı olmak var. Ayrıca yurt dışına açılmayı hedefliyorum. Bence herkes hayalleri peşinden gitmeli ve yılmamalı.

 

İşte Şebnem Adalı’nın Bazı Tasarımları…

 

Instagram: @sebnemce_tasarim

Web: https://www.sebnemcetasarim.com/kadin-canta

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.