“TEBA” İLE MUTFAĞINIZA RENK KATIN… HASAN BAHÇIVAN ANLATIYOR…

“TEBA” İLE MUTFAĞINIZA RENK KATIN… HASAN BAHÇIVAN ANLATIYOR…

ABONE OL
Şubat 7, 2024 10:50
“TEBA” İLE MUTFAĞINIZA RENK KATIN… HASAN BAHÇIVAN ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Silivri ilçesinde faaliyet gösteren TEBA Elektrikli Ev Aletleri’nin kurucusu Hasan Bahçıvan, şirketin başarı hikayesini ve sektördeki yerini anlattı. Bahçıvan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen röportajda, firmanın 2006 yılından bu yana evlerde kullanılan çeşitli küçük elektrikli ev aletleri ürettiğini ifade etti.

TEBA’nın ürün yelpazesinde su ısıtıcıları, kettle’lar, çay makineleri, kahve makineleri, elektrik süpürgeleri, vantilatörler ve sobalar gibi birçok ürün bulunuyor. Bahçıvan, şirketin İstanbul’daki fabrikasında üretilen bu ürünlerin, 20’den fazla ülkeye ihraç edildiğini belirtti.

Şirketin dağıtım ağı, Türkiye’nin her bir ilinde marketler aracılığıyla gerçekleşirken, ayrıca bayiler ve internet satış platformları da kullanılmaktadır. Bahçıvan, TEBA’nın hızlı üretim, ürün geliştirme ve uygun fiyat politikasıyla rakiplerinden ayrıştığını vurguladı.

Röportajda Bahçıvan, gençleri sanayi sektörüne yönlendirerek ülkenin üretim potansiyelini artırmayı hedeflediğini dile getirdi. Ham maddelerin yerli üretiminin önemine değinen Bahçıvan, elektrik, elektronik ve makine mühendisliği gibi alanlarda eğitim almış gençlerin sektöre katkı sağlayabileceğini vurguladı.

TEBA Elektrikli Ev Aletleri’nin kurucusu Hasan Bahçıvan, son olarak, ürünlerinin her evde ve ofiste yer almasının kendilerine mutluluk verdiğini ifade ederek, gençlere sanayi sektöründe kariyer yapmaları çağrısında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.