TÜRKİYE’DE KORONAVİRÜS SALGININDA SON DURUM

ABONE OL
Nisan 27, 2021 09:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan güncel korona virüs verilerine göre; Türkiye’de son 24 saatte yapılan 268 bin 893 testten 37 bin 312’si pozitif çıkarken 353 kişi hayatını kaybetti.

 

Sağlık Bakanlığı günlük Covid-19 tablosunu erişime sunuyor. Pandemi sürecinde Bakanlığın verileri büyük önem arz eder hale geldi. Özellikle normalleşme adımları sonrası vaka sayıları daha yoğun aranmaya başladı. Güncel korona tablosunda; vaka sayısı, vefat sayısı, ağır hasta ve iyileşen hasta sayılarının yanı sıra test oranları da yer alıyor. İşte, bugünkü korona tablosu…

 

 

48 BİNİ AŞKIN KİŞİ DAHA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

 

Salgının seyri ve son durumu, Bakanlığın günlük yayımladığı korona tablosundan takip edilebiliyor. Normale dönmek adına verilerin artış durumu kritik noktada bulunuyor. Beklenen 26 Nisan Pazartesi koronavirüs tablosu belli oldu. Buna göre, 37.312 yeni vaka yer aldı ve 353 kişi yaşamını yitirdi. 48 bin 27 kişi ise sağlığına kavuştu.

Kaynak: milliyet

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.