ÜNLÜ OYUNCUYA GELEN SORU ŞAŞIRTTI! AYAK FETİŞİ MİSİN?

ÜNLÜ OYUNCUYA GELEN SORU ŞAŞIRTTI! AYAK FETİŞİ MİSİN?

ABONE OL
Şubat 2, 2022 12:48
ÜNLÜ OYUNCUYA GELEN SORU ŞAŞIRTTI! AYAK FETİŞİ MİSİN?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan oyuncu Müfit Can Saçıntı, yıllar önce saatlerce ayakkabı boyacılarını seyrettiğini anlattı. Saçıntı’nın anlattıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen sunucu Gökay Kalaycıoğlu ise “Ayak fetişi misin?” sorusunu sordu.

Mandıra Filozofu rolüyle hafızalara kazınan oyuncu, yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı, Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Çocukluk döneminden bahseden oyuncu, bir takıntısını da anlattı.

“AYAKKABI BOYACILARINI BIKTIRANA KADAR ONLARI İZLİYORDUM”

Çocukluk döneminde hep ayakkabı boyacılarını izlediğinden bahseden oyuncu, “Ayakkabı boyacılarını seyretmeye bayılıyordum. Adamın tepesinde duruyordum ve bıktırana kadar izliyordum. Ne hissettirdiğini bilmiyorum ama o fırçaları falan izlemek hoşuma gidiyordu. Adamlar da haklı olarak rahatsız oluyordu. Kovdukları zaman da gidip bir tur atar yine gelir seyrederdim” dedi.

Oyuncu Müfit Can Saçıntı yıllar sonra anlattı: Ayakkabı boyacılarını bıktırana kadar izlerdim

“AYAKKABI FETİŞİ OLABİLİRİM”

Saçıntı’nın anlattığı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kalaycıoğlu is” “Ayak fetişi misin?” diye sordu. Ayak fetişi olmadığını belirten ünlü isim “Ayakkabı fetişi olabilirim. Günümüzde de hiç dikkat etmiyorum. Bu durumumu psikanalizler açıklayabilir belki” cevabını verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.