UZMAN PSİKOLOG ALİ RIZA ERDOĞAN KİMDİR?

UZMAN PSİKOLOG ALİ RIZA ERDOĞAN KİMDİR?

ABONE OL
Aralık 30, 2022 11:02
UZMAN PSİKOLOG ALİ RIZA ERDOĞAN KİMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzman Psikolog Ali Rıza Erdoğan, kendini Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR, Hipnoz ve Psikodrama alanlarında geliştirmiştir. Her disiplinin danışanlar üzerinde etkisini ve problemleri çözme gücünü yakından takip etmiştir.

 

Bir yandan ruh sağlığı alanında yapmış olduğu Televizyon Programları ve çektiği videolarla bilgilendirme çalışmalarını sürdürmektedir. İnsanlar çoğu zaman yaşadıklarına anlam veremiyor ve tanımlanması ihtiyacı duyuyorlar. Elbette bu yeterli değil. Üstesinden gelmek için profesyonel yardım almadan ne olduğunu bilmek yeterli olmuyor.

 

Ayrıca Türk Halk Müziği Sanatçısı olan Erdoğan, yapmış olduğu 5 farklı türkü albümü mevcut ve 5 yıldır Cem TV’de müzik programı hazırlayıp sunmaktadır. Sanatın toplumda iyileştirici bir gücü olduğuna inanan Ali Rıza Erdoğan, toplumsal barışın artması ancak sanat yoluyla oluşturulan farkındalıklarla sağlanabilir fikrini benimsenmektedir.

 

Bir dönem Arif Sağ ve Cahit Berkay Ali Rıza Binboğa ile olan grupta MESAM yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Erdoğan, 7 yıl boyunca  Romanya’da çalışmalarda bulunmuştur. Ayrıca Ovidius Üniversitesinde Romence eğitimi almıştır. Zaman zaman yurt içi ve yurt dışı konserlerine gitmektedir. Ve 25 yıldır ruh sağlığı alanında hizmet vermekte olan Erdoğan dergi ve gazetelere alanımla ilgili yazılar yazmaktadır.

 

YouTube: Ali Rıza Erdoğan

https://www.youtube.com/channel/UCr41nez2TcHsTegZ0O_Qmeg

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.