Vali Aydoğdu muhtarlarla “Akif” filmini izledi

Vali Aydoğdu muhtarlarla “Akif” filmini izledi

ABONE OL
Ekim 5, 2021 16:36
Vali Aydoğdu muhtarlarla “Akif” filmini izledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKSARAY (İHA) – – Vali Aydoğdu muhtarlarla “Akif” filmini izledi

AKSARAY – Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu kentteki köy ve mahalle muhtarlarıyla yoğun iş temposundan uzaklaşmak ve farkındalık oluşturmak adına sinemada buluşarak ‘nın şairi Mehmet Akif Ersoy‘un hayatını konu alan “Akif” filmini izledi.

Aksaray’da toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelmeye, bazen iş dışında da böyle farklı bir bakış açısıyla yapılan işlere bakmayı şiar edindik diyen Vali Hamza Aydoğdu, “Bu vesileyle bugünde burada muhtarlarımızla birlikte, onlarda köylerde, kasabalarda, mahallelerde çok yoğun çalışıyorlar. Aslında bence uçbeyleri onlar, ellerinden gelen bütün gayret ve çabayı gösteriyorlar. Onlara da bir farkındalık olsun diye Akif filmini burada muhtar dernekleri başkanlarımız, Ziraat Odası Başkanımız, Tarım İl Müdürümüzle beraber izledik. Buradaki amaç şu bazen bu tip etkinliklerde bir araya gelmek işin dışında sohbet etmek, dertleşmek aynı havayı teneffüs etmek bile bir farkındalık oluşturuyor” dedi.

Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ, “Biz Aksaray Merkez mahalle muhtarları olarak, köy muhtarlarıyla birlikte Mehmet Akif Ersoy’un Akif adlı filmini seyrettik. İstiklal Harbinde zor şartlar altında İstiklal Marşının nasıl yazıldığına şahit olduk. Gerçekten çok duygulandık. Bütün arkadaşlarımda aynı hissi taşıdılar. Bu filmi bize izlettiği için sayın valimize teşekkür ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.