VEDAT YENERER ” YUNANİSTAN’IN AMACI NE”

ABONE OL
Aralık 29, 2021 12:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteci – Yazar Vedat Yenerer, Flash Tv’de yayınlanan Gülgün Feyman ile Beni İkna Et programına konuk oldu. Her pazartesi günü Flash Tv ekranlarında olacak olan programda Vedat Yenerer, Türkiye’nin siyasi gündemi hakkında yorumlarda bulunuyor.

Deneyimli sunucu Gülgün Feyman ile beraber Türkiye’nin siyasi gündemini değerlendiren Vedat Yenerer, Türkiye – Yunanistan ilişkileri, adalar sorunu, Trabzonspor’u sözde kutsayan pontus ve Erdoğan ile Smith görüşmesi hakkında yorumlarda bulundu.

Türkiye’deki kiliselerin fazla olmasını eleştiren Vedat Yenerer, “AKP iktidarında 2002 ile 2019 yılları arasında 57 büyük manastır ve kilise ile 4 bin 500 ev kilisesi açıldı. Yani biz savaşta çiğnetmediğimiz hilali barış zamanında ezdiriyoruz. Bir yasa ile akp merdivenaltı kiliselerine izin verdi. Sadece bu değil. Antik kiliselere papaz atanıyor. Mesela Rodosta 10 türk camiisi var hepsi kapalı. Biz onların kiliselerini açıyoruz onlar bizim camiilerimizi kapatıyor” sözlerini kullandı.

Gürgün Feyman’ın herkesin kendi dinin yaşaması kötü bir şey mi sorusuna yanıt veren Yenerer, “Bu merdivenaltı kiliselerine izin verilmesini içeren yasanın asıl amacı Kur-an kurslarına serbertlik vermek içindir” dedi.



En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.