KRİSTAL ANAHTAR KİŞİNİN ÜZERİNDEKİ NEGATİF ENERJİYİ TEMİZLER

KRİSTAL ANAHTAR KİŞİNİN ÜZERİNDEKİ NEGATİF ENERJİYİ TEMİZLER

ABONE OL
Ağustos 9, 2021 15:32
KRİSTAL ANAHTAR KİŞİNİN ÜZERİNDEKİ NEGATİF ENERJİYİ TEMİZLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spiritüel yaşam koçu Vildan Tezcan yaşam koçluğu ve tedavi yöntemleri ile ilgili yaptığı açıklamalarda “Biz hastanın çocukluğunda ya da gençliğinde olumsuz yaşadığı ve etkilendiği andaki durumları düzeltiyoruz ve değiştiriyoruz. Enerjide dokunmamıza gerek yok. Online  olarak ta görüşebiliyoruz danışanımızla… Enerjiyi kişiye niyetlenerek ulaştırabiliyoruz. Bilinçaltı ise farklı. Kişiyle konuşarak meditasyon şeklinde yapılıyor. Kişinin de odaklanması gerekmekte.

DANIŞANIMIZIN GEÇMİŞTE YAŞADIĞI TRAVMALARI ORTAYA ÇIKARIYORUZ

Geçmişte yaşadığı travmaları ortaya çıkartıyoruz. Yaşadığı travma anını tekrar yaşayarak oradaki duyguyu temizliyoruz. O travma artık kendisini hayatta olumsuz etkilemiyor. Travma anında korku yaşadıysa aslında o anda güvende ve huzur içerisinde olduğunu düşünmesini sağlıyoruz.” dedi.

VİLDAN TEZCAN KRİSTAL ANAHTAR HAKKINDA DA BİLGİLER VERDİ

Tezcan açıklamalarında ayrıca “Kristal anahtar kişinin üzerinde biriken negatif enerjiyi temizlemeye yarar. Labaron ise kristal anahtarın biraz daha güçlüsüdür. Kristal anahtar yetersiz kaldıysa kullanılır. Bununla daha derin temizlik yapılır. Bu da yetersiz kalırsa mistikaful arındırmaya geçiyoruz. Kademe kademe gidiyoruz. İhtiyaç duyulursa bir sonraki aşamaya geçiyoruz.  en üst seviyedir. Psikolojisi çok çökmüş kişiler tercih ederler. Bedende kitlenmiş olan negatif enerjiler,  örneğin ağır nazar veya anne karnında iken bulaşmış bir nazar… Anne çok stresli bir hamilelik geçirdiyse çocukta çok stresli olabiliyor. Bu da bedende ne kadar çok kalırsa bedene kitlenir. Çakralardan biri tıkanırsa o çakraya bağlı organlar zaman içerisinde işlevlerini yavaş yavaş kaybetmeye başlıyor. Yaptığımız terapilerde şaşıranlarda oluyor. Hatta bazıları bu durumun insanları dinden uzaklaştırabileceğini bile düşünebiliyorlar. Ama bizim yaptığımız bir anlamda dua etmek. Bizim tedavimiz şifalandırmaz. Biz vücuda gerekli olan enerjiyi veririz sonra vücut kendi kendini şifalandırır.” ifadelerine yer verdi.

 

TÜRKİYE BÜYÜYOR İLETİŞİM

0 532 628 23 59

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.