YAĞIZ CAN KONYALI TEMBELLİKTEN KAÇMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR…

YAĞIZ CAN KONYALI TEMBELLİKTEN KAÇMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR…

ABONE OL
Aralık 8, 2021 09:13
YAĞIZ CAN KONYALI TEMBELLİKTEN KAÇMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEMBELLİK’TEN KAÇIYOR OLABİLİRİM

Oyuncu Yağız Can Konyalı, Yasemin Şefik’in ‘Mevzu Aşk’ programına konuk oldu. Aynı anda hem dizi, hem tiyatro, hem de film projesine başladığını belirten Konyalı, “Sanırım tembellikten kaçıyor olabilirim” dedi.

Yağız Can Konyalı: Tembellikten kaçıyor olabilirim

Kanal D için çekilen dört bölümlük mini dizi ‘Gönül Hırsızı’nın senaryosunu okur okumaz çok beğendiğini söyleyen Yağız Can Konyalı, “Çok orijinal bir iş. İçinde olduğum için çok mutluyum, yayınlanması için sabırsızlanıyorum” dedi.

Konyalı, Esra Bezen Bilgin ile birlikte oynadıkları tiyatro oyunu ‘Sesin Resmi’ ile ilgili seyirciden çok iyi yorumlar aldıklarını belirtti. Dijital için çekmeye başladıkları ‘Erkek Severse’ dizisiyle ilgili de açıklamalarda bulunan oyuncu, “Oradaki karakterimi çok seviyorum. Çok güzel bir iş ve ekip. Ömür Atay hocamızla birlikte çalışıyoruz, keyifli gidiyor” ifadelerini kullandı.

“İş seçmede zorlu biri misin?” sorusunu Konyalı, “Hayır değilim. Senaryonun dışında sadece şuna dikkat ediyorum; ‘ben bunu daha önce oynadım mı?’. Şu an içinde bulunduğum üç projede de ayrı karakterleri oynadığım için kabul ettim” şeklinde cevapladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.