YAŞAM KOÇU NEYLİN KILIÇ KIMDİR?

YAŞAM KOÇU NEYLİN KILIÇ KIMDİR?

ABONE OL
Temmuz 2, 2022 11:37
YAŞAM KOÇU NEYLİN KILIÇ KIMDİR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ZAMANI

 

Merhabalar, ben Neylin Kılıç. 1977 İstanbul doğumluyum. Üniversite eğitimimi İşletme üzerine tamamladım. 2010 senesinden bu yana Kişisel Gelişim alanlarıyla ilgilenmekteyim. Yaşam Koçluğu eğitimimi ise Sn. Mustafa Önül ve Sn. Süleyman Akay gibi değerli hocalardan aldım.

 

 

Danışmanlık Hizmetleri:

Yaşam Koçluğu: Danışanların, olayları, objektif ve duygulardan arınmış şekilde değerlendirmelerine, yapıcı, farkındalık içeren yeni bakış açısına  sahip olmalarına ve değişim süreçlerini başlatmalarına hizmet eden çalışmalar yürütür.

Kuantum Koçluğu: Hedefinize (hayalinize) götürecek olumlu zihinsel yapı oluşturmanıza, böylelikle hak ettiğinize inandığınız yaşamı hayalden gerçeğe  dönüştürmenize yardım eder.

Mindfulness (Bilinçsel Farkındalık Terapi): Mindfulness terapi ile birlikte kişi şimdiki zamanda gerçekleşen içsel süreçlerine ve deneyimlerine odaklanarak, farkına vardığı düşünceleri anlamlandırmaya çalışır. Ek olarak  geçmiş zamana takılı kalmadan, şimdiki zamanın nasıl yaşanabileceğinin keşfedilmesine yardımcı olur.

Regresyon Terapisi: Regresyon terapisinin başka bir ismi de geçmiş yaşam terapisidir. Regresyon terapisi, olumsuz duyguların nedenlerini izole etmek ve onlara daha iyi hitap etmek için nedenlerini belirlemek amacıyla bir kişinin hayatındaki çatışma alanlarına ve potansiyel olarak diğer olumsuz yönlere odaklanır. Amaç, geçmişi onararak yola devam etmektir.

 

 

Atölyeler:

Aşk ve İlişki: Yeni bir ilişkiye sahip olmak adına; bilinçaltı negatif çekirdek inançları dönüştürülerek, pozitif kodlamalarla, yeniye yer açılır.

Para: Zengin ve varlıklı olmanın bilinçaltı kodlarını öğrenilerek , parayla olan ilişki güçlendirilir.

Bilinçaltı Dönüşüm: Bilinçaltı, doğduğumuz andan itibaren , ailemizden ve çevremizden aldığımız telkinler ile şekillenmiş ve bu telkinler zamanla bizleri kısıtlayan bir inanca dönüşmüştür. Bilinçaltı Dönüşüm programı ile bilinçaltınızı yeniden, istediğiniz şekilde programlayabilir  ve yola daha bolluk ve bereket içinde devam edebiliriz.

Frekanslar: Alışkanlıklarımızın ve davranışlarımızın  farkına vararak yaşamımızda enerji alanımız olan frekanslarımızı yükseltmeyi, aynı zamanda bolluk, bereket, sevgi gibi tüm güzellikleri deneyimlemeyi  öğreniriz.

Seans: online olarak Zoom üzerinden, daha önce danışanla ortak anlaşmaya varılan gün ve saatte gerçekleştirilir. Seans süresi yaklaşık 45-50 dakikadır.

Atölyeler: Whatsapp üzerinden yazılı veya sesli bilgilendirme olarak gerçekleştirilir.

 

 

Değişim ve Dönüşümü başlatmak, hayat gemisinin dümeninde bu sefer sadece kendileri olabilmek ve başarıdan başarıya koşabilmek için;

@yasamkocunk Instagram hesabımdan

info@neylinkilic.com  mail adresinden

www.neylinkilic.com  internet sayfam üzerinden

veya 0544 760 9401  numaralı telefondan ulaşabilir, vermekte olduğum hizmetler hakkında daha detaylı bilgi edinerek, seans hizmeti alabilirler.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.