YELİZ YEŞİLMEN NEYİN BEDELİNİ ÖDEDİ?

YELİZ YEŞİLMEN NEYİN BEDELİNİ ÖDEDİ?

ABONE OL
Şubat 18, 2022 07:42
YELİZ YEŞİLMEN NEYİN BEDELİNİ ÖDEDİ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu’ nun moderatörlüğünü üstlendiği ve her gün değişen yorumcu konseptiyle kısa süre içerisinde Türkiye’nin en çok izlenen programı olmayı başararak rakiplerini sollayan, yayınlandığı günden beri yaptığı haberlerle her güne bomba gibi düşen sansasyonel program “AL SANA HABER” yayınlarını YOUTUBE platformu üzerinden hafta içi her gün saat 15.00 – 18.00 arası canlı olarak yapıyor.

 

Al Sana Haber masasında Erol Köse, Yeliz Yeşilmen, Bahar Candan ve ablası Nihal Candan günün yorumcularıydı.

Seyhan Soylu her programında yaptığı açıklamalar ve itiraflarla gündem yaratmaya devam ederken bugün yine bir itiraf geldi. Günün yorumcuları arasında Yeliz Yeşilmen olunca itiraf da onun hakkında oldu. Soylu canlı yayında; “Ben bir kere bu haberle ilgili çok mutlu oldum. Yeliz Yeşilmen’i buraya boşandığı eşi Ali Bey getiriyor. Ona süit odalar tutuyor. Hediyeler alıyor. Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar.”  deyince masadaki herkes şok oldu.

Yeliz Yeşilmen çığlık atarak Seyhan Soylu’ yu susturmaya çalışsa da Soylu açıklamasına devam ederek “Ve Yeliz bana dedi ki ‘iyi ki de kocamla olmuşum’ dedi” derken lafa giren Yeliz; “Hayatım yani yabancıya gitmiyor işte.  Çocukların başında durmasının bedeli” derken masa kahkahalara boğuldu.

Seyhan Soylu; “Bana dedi ki Yeliz; ‘Ne yapayım? Haftanın 2 günü buraya geliyorum. Çocuklarıma bakan o. Parayı veren o. Hala tüm masraflarımı o karşılıyor’ Ben de ‘Tekrar evlenir misin peki? diye sordum. ‘Valla bilmiyorum ama özlemişim kocamın olmayı” dedi. Burası AL SANA HABER. Burada yalan yok” şeklinde konuşurken masa yeniden kahkahalara boğuldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.