YTB’den yurtdışındaki miniklere ‘Benim Bayramım’ yarışması

YTB’den yurtdışındaki miniklere ‘Benim Bayramım’ yarışması

ABONE OL
Haziran 12, 2021 13:42
YTB’den yurtdışındaki miniklere ‘Benim Bayramım’ yarışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), yurt dışında yaşayan 4-14 yaş arası çocuk vatandaşları Ramazan Ayını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birlikte kutlamaya davet ediyor. YTB, Kompozisyon, Şiir, Öykü, Resim ve Dijital Resim kategorilerinde Ramazan Ayı veya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı “Benim Bayramım” yarışması düzenliyor. “Bayramlar senin için ne ifade ediyor, sana hangi duyguları yaşatıyor, sana neyi anımsatıyor, bulunduğun şehirde bu iki bayram çocukların hayatını nasıl etkiliyor?” Sorularının farklı kategorilerde cevap bulacağı yarışmada dereceye giren çalışmalar ödüllendirilecek.

Her kategoride başvuru sahipleri tarafından gönderilen sadece bir çalışma değerlendirmeye tabi tutulacak. Kompozisyon, öykü ya da şiir başvurularının, yarışma temasına uygun olarak, 750 kelimeyi geçmeyecek şekilde; dijital ise word formatında, dijital değilse düzgün şekilde taranmış olarak (pdf, png, jpg veya jpeg formatında) gönderilmesi gerekiyor. Dijital resim başvurularının ise, yarışma temasına uygun olarak herhangi bir tasarım programı ile oluşturularak (pdf, png, jpg veya jpeg formatında) gönderilmesi gerekiyor. Resim başvuruları da taranmış olarak (pdf, png, jpg veya jpeg formatında) kabul edilecek.

YTB’den Bosna-Hersek’te İnsan Hakları Eğitim Programı: Son başvuru tarihi 2 Mayıs 2021

BAŞARILI ADAYLAR ÖDÜLLENDİRİLECEK

Temel katılım kriterlerini karşıladığı değerlendirilen çalışmalar arasından dereceye girmeye hak kazananlar, YTB bünyesinde bu yarışmaya özgü olarak kurulmuş 5 kişilik müstakil bir seçici kurul tarafından belirlenecek. Ödül kazanan tüm katılımcılara başvuru sırasında ibraz ettikleri e-posta adresi veya telefon numarası yoluyla bilgilendirme yapılacak. Yarışmada başarılı bulunan adaylar YTB Çocuk Akademisi hediye paketi ile ödüllendirilecek. YTB Çocuk Akademisi hediye paketi 2 oyun ve 2 kitaptan oluşan bir eğitim seti ile çocukları bilim ve doğa yolculuğuna çıkaran materyallerden oluşuyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 23 NİSAN 2021

Benim Bayramım yarışmasına, yurt dışında yaşayan 4-14 yaş arası Türk vatandaşı, çifte vatandaş veya mavi kart sahibi tüm çocuklar başvurabilecek. Yarışmaya katılmak isteyen miniklerin çalışmalarının ilan edilen başvuru süreleri içerisinde “http://cocukakademisi.ytb.gov.tr/benimbayramim” sayfasındaki “Benim Bayramım” başvuru formu üzerinden iletilmesi gerekiyor. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 23 Nisan 2021 olarak belirlendi. Yarışma hakkında detaylı bilgiler ise yine “http://cocukakademisi.ytb.gov.tr/benimbayramim” adresinde yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.