Zeynep Demirel’den Volkan Demirel’e doğum günü mesajı

Zeynep Demirel’den Volkan Demirel’e doğum günü mesajı

ABONE OL
Ekim 29, 2021 05:12
Zeynep Demirel’den Volkan Demirel’e doğum günü mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski kaleci Volkan Demirel, 40 yaşında bastı. Zeynep Sever Demirel eşinin yeni yaşını duygusal bir mesajla kutladı.

Sosyal medya hesabından uzun br yazı paylaşan Demirel, ilişkilerini anlattı:

“BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA”

“Klasik bir aşk hikayesi değildi, kimse çarpışmadı, düşen kitaplarımı toplamadın… Bir arkadaş ortamında ilk görüş, sosyal medyadan ekleme (aslında tam bir modern zaman aşk hikayesi sayılabilir bu noktada) uzun süre konuşmama, yaklaşık bir yıl sonra benim 18’den 19’a girdiğim günün bir gün öncesinde ilk buluşma… Şarkıda diyor ya “beraber yürüdük biz bu yollarda” diye, biz beraber ‘büyüdük’ bu yollarda”

Yaşayan bilir uzun mesafe ilişkisini, az çektirmedik birbirimize be hey gidi hey! Evleniyorum dediğim zaman Belçikalı arkadaşlarımın yüzündeki şaşkınlığı dün gibi hatırlarım…

“VICIK VICIK OLMADIK”

Ama vıcık vıcık aşk böcekleri olmadık biz hiç. Sen bana evlilik yıl dönümlerimizi unutuyorum diye söylenirsin ben de hiç romantik değilsin diye sana… Sürekli didişiyoruz mesela.

“SENİ EN İYİ BEN TANIRIM”

Aynı anda nasıl oluyor bilmiyorum fakat hayatımda beni en sinir eden ama çocuklarımdan sonra en sevdiğim insan kişisisin sen… Ve sevgilim, biliyorsun seni en iyi ben tanırım. Doğallığını, vicdanını, hem çok sevilmeni hem hiç sevilmemeni sağlayan başarı hırsını, doğuştan var olan babalığını, beni çoğu zaman deli eden başına buyrukluğunu ama en çok o temiz kalbini…

“AŞKTAN ÖTE”

Birbirlerine ilk günkü gibi aşık bir çift değiliz artık (bu noktada şair samimi olmayı seçti yıllar geçsede birbirimize ilk gün ki gibi aşığız diyen çiftleri de pek samimi bulmuyor) Ama biz seninle birbirine aşktan daha öte daha büyük bir sevgiyle bağlı birer anne babayız. Biz birbirimizin en katı eleştirmeni, biz birbirimizin en büyük destekçisiyiz. En sevgili dostum… Hayat ortağım… Eş olarak seçtiğim…40’lar sana çok yakışacak. İyi ki doğdun ve iyi ki çocuklarımın babası oldun…”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.