2021 yılında satış rekoru kıran ürünler

2021 yılında satış rekoru kıran ürünler

ABONE OL
Kasım 4, 2021 12:36
2021 yılında satış rekoru kıran ürünler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 yılında hayatımıza giren pandemi internet satışlarını arttırdı. Adı unutulan eşyalar bile ihtiyaç haline gelirken, bazı ürünler ise satış rekoru kırdı. Bu süreçte hangi ürünlerin satış rekoru kırdığını mercek altına aldık ve bir dosya halinde toparladık. İşte 2021’in en çok satan ürünleri…

Yoga matları- Pandemi sürecinde tüketilen plansız besinler, birçok insanı bir süre sonra spor yapmaya mecbur bıraktı. Yasaklar nedeni evde fitness ve spor programı düzenleyen bireyler, egzersiz sırasında kaymayı önleyen yoga matlarına yoğun ilgi gösterdi.

Maske- Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeni ile birçok kurallar getirildi. Salgından kurtulmayı önleyen yüz maskeleri de 2020 yılında olduğu gibi 2021’de de çok satılan ürünlerin başında yer aldı.

Hediyelik eşya- Salgın nedeni ile karantina ve sokağa çıkma yasaklarının getirilmesiyle özel günler kalabalık şekilde kutlanılmadı. Bu nedenle sevdiklerini mutlu etmek isteyen birçok insan, internet üzerinden hediyelik eşya satın aldı. Kar küresi, kara kalem çizimleri, fotoğraf albümleri en çok ilgi gören hediyeler arasında bulunuyor.

Gündelik kıyafet- Pandemi tedbirleri gereği evden çalışmaya başlayan birçok insan, iş kıyafetleri yerine gündelik giysilere yönelmeye başladı.

Su şişeleri- Yaşanan süreçte evde ve iş yerlerinde sağlıklı besinlere yönelen bireyler, ellerinin altında sık sık su şişesi bulundurmayı tercih etti. Günlük su tüketimine önem verenler tek kullanımlık şişeler yerine sağlıklı su mataralarını kullanmaya başladı.

Telefon Tripod’ları- 2020 yılından itibaren evde zaman geçiren çoğu insan, eğlenceli vakit geçirmek adına sosyal medya üzerinden vlog çekmeye ve canlı yayın yapmaya başladı. Sohbet halinde yapılan çekimler ya da ev halini yayınlayan bireyler, çekimlerin kolay yapılması için telefon tripodlarına yöneldi.

Evcil hayvan mamaları- E-ticaret sitelerinde en çok satılan ürünler arasınca evcil hayvan mamaları da yer alıyor. Evcil hayvanların sahiplenme oranının yükselmesine bağlı olarak mama satışlarında da artış gözlemlendi.

Renkli led ışıklar- Sosyal medyada fenomenlerin çekim sırasında kullandığı renkli led ışıklara, yoğun talep olduğu belirtildi. Bu süreçte bireyler, internet üzerinden alınan ışıklarla odalarını eğlenceli bir alana dönüştürmeyi tercih etti.

Elektrikli bisikletler ve scooterlar- Pandemi koşulları nedeni ile işe ve gezmeye giden bireyler, toplu taşıma araçlarından ziyade kolaylık sağlayan elektrikli bisiklet ve scooterlara yöneldi. Bu yıl içerisinde büyük oranda rağbet gören araçlar, listenin başında yer alıyor.

Ofis sandalyeleri- Koronavirüs salgını nedeni ile birçok iş yeri, şirket içerisinde çalışmanın sağlıksız olacağını düşünerek ev ortamına yöneldi. Home office ortamına geçen birçok vatandaş, konforlu bir çalışma alanı kurmak için ofis sandalyelerine ilgi göstermeye başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r