Alain Delon’un Cenaze Törenindeki Sıkı Yasaklar Duyuruldu

Alain Delon’un Cenaze Törenindeki Sıkı Yasaklar Duyuruldu

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 12:06
Alain Delon’un Cenaze Törenindeki Sıkı Yasaklar Duyuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alain Delon’un Cenaze Töreninde Uygulanacak Yasaklar Açıklandı

Fransız sinemasının efsanevi ismi Alain Delon, 88 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü aktörün, köpeği Loubo ile birlikte gömülme isteği, ailesi tarafından kabul edilmedi. Cenaze töreniyle ilgili detaylar da gün yüzüne çıktı.

Alain Delon, 2019 yılında geçirdiği felçten sonra hızla kötüleşmişti ve daha önce kamuya kapalı bir cenaze töreni talep etmişti. Fransa’nın Douchy köyündeki evinde vefat eden Delon’un köpeği Loubo’nun da cenazeye dahil edilmesi istemi, hayvan hakları aktivistlerinin ve Delon’un çocuklarının karşı çıkışı nedeniyle gerçekleştirilemedi. Aktivistler, köpeğin öldürülmesi yerine yeni bir yuva bulmayı önerdi. Brigitte Bardot Vakfı’nın bir sözcüsü, Loubo’nun uyutulmayacağını duyurdu.

Cenaze töreni, Delon’un çocuklarının talebi doğrultusunda, ünlü aktörün 1970’lerde satın aldığı kır evinin arazisinde yapılacak. Tören, özel bir izinle Delon’un evinin içindeki şapelde gerçekleştirilecek. Bu şapel, ormanlık bir alanda yer alan bir mezarlıkta bulunuyor.

Törene sadece 40 kişi davet edildi ve katılımcılardan fotoğraf çekmemeleri istendi. Katılımcılar cep telefonlarını plastik torbalara koymak zorunda kalacak ve fotoğraf çekimi yasaklanacak. Ayrıca, tören alanının üzerinden uçak ve dronların geçişi de yasaklandı.

Alain Delon, 1999 yılında oyunculuk kariyerini sonlandırmayı planladığını açıklamış, ancak bu tarihte Bertrand Blier’in “Les Acteurs” filminde rol alarak kariyerine devam etmişti. Son olarak, 2022’de Patrice Leconte’un yönettiği “The Empty House” filminde Juliette Binoche ile birlikte kameralar karşısına geçti. Delon, 2002’de verdiği bir röportajda, “Beni asla yaşlı ve çirkin görmeyeceksiniz çünkü ya daha erken giderim ya da ölürüm” demişti. Ayrıca, 2019 Cannes Film Festivali’nde, “Eminim ki gurur duyabileceğim bir şey varsa, o da kariyerimdir” şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: http://yenicaggazetesi.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r