CANLI ANLATIM | PORTEKİZ – ALMANYA

CANLI ANLATIM | PORTEKİZ – ALMANYA

ABONE OL
Haziran 21, 2021 11:14
CANLI ANLATIM | PORTEKİZ – ALMANYA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) F Grubu’nda Almanya ve Portekiz kozlarını paylaşıyor. Ronaldo’nun 2 gol atarak turnuva tarihinin en golcü oyuncusu unvanını ele geçirdiği mücadelede Portekiz, Macaristan’ı 3-0 yenmişti. Almanlar da iyi oynadığı maçta Hummels’in kendi kalesine attığı golle Fransa’ya 1-0 yenilmişti Allianz Arena’da oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak dev mücadeleyi İngiliz Anthony Taylor yönetecek.

Portekiz – Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Münih Arena’da oynanacak Macaristan – Fransa maçını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. TSİ 19.00’da başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak

Portekiz – Almanya muhtemel 11’ler:

Portekiz: Patricio, Semedo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro, Danilo, Carvalhoi Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

Almanya: Neuer, Ginter, Hummels, Rüdiger, Kimmich, Kroos, Gosens, İlkay, Havertz, Müller, Gnabry

Turnuvadaki ilk maçında Macaristan engelini rahat aşan Fernando Santos’un çalıştırdığı Portekiz, güçlü rakibi karşısındaki şanssızlığını da kırarak gruptan çıkmayı hedefliyor. Portekiz, Almanya ile karşılaştığı son 4 müsabakadan da mağlup ayrıldı.

İlk maçında Fransa’ya boyun eğen Almanya ise rakibi önündeki üstünlüğünü de koruyarak gruptaki şansını sürdürmek istiyor.

İspanya’nın Orta Saha Zenginliği

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r