Dilan Çıtak Tatlıses’in Uçak Krizi: Kedisi Yüzünden Kabin Memuruyla Tartışma ve Polis Müdahalesi

Dilan Çıtak Tatlıses’in Uçak Krizi: Kedisi Yüzünden Kabin Memuruyla Tartışma ve Polis Müdahalesi

ABONE OL
Eylül 18, 2024 09:09
Dilan Çıtak Tatlıses’in Uçak Krizi: Kedisi Yüzünden Kabin Memuruyla Tartışma ve Polis Müdahalesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta kedisiyle ilgili bir olay nedeniyle kabin memuruyla tartışma yaşadı. Uçağın inişe geçtiği sırada kedisini pusetten çıkaran Çıtak Tatlıses, kabin memurunun uyarılarına sinirlenerek tartışmayı fiziksel kavgaya dönüştürdü. Yaşanan gerginlik üzerine pilot polis çağırmak zorunda kaldı.

Kedisi Yüzünden Gerginlik: Kabin Memuruna Saldırı İddiası

Uçağın İstanbul Havalimanı’na inişi sırasında Dilan Çıtak Tatlıses’in kedisinin miyavlaması üzerine, kediyi kucağına alan Tatlıses kabin memurunun müdahalesiyle karşılaştı. Kabin memurunun kediyi pusetine geri koymasını istemesiyle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Çıtak Tatlıses’in kabin memuruna saldırdığı anlar ise uçaktaki yolcular tarafından kaydedildi.

Olay Karakolda Bitti, Hava Yolu Kara Listeye Aldı

Yaşanan olay sonrasında polis ekipleri uçağa müdahale etti ve Çıtak Tatlıses ile kabin memuru karakola götürüldü. Kabin memuru, Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi oldu. Tatlıses’in ise olaydan sonra hava yolu şirketi tarafından kara listeye alındığı öğrenildi.

Tatlıses’ten Açıklama: “Kedime Sert Davrandılar”

Dilan Çıtak Tatlıses, olayın ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada, kabin memurunun kedisine sert müdahalede bulunduğunu iddia etti. Kedisi nefes almakta zorlandığı için onu kucağına aldığını belirten Tatlıses, memurun bu durumu anlamadığını ve kendisine karşı sert bir tavır sergilediğini savundu. Bu nedenle kedisini korumak için böyle tepki verdiğini söyledi.

Polis Memuruna Yönelik Sert Sözler Tepki Çekti

Olayın ardından yeni görüntüler de ortaya çıktı. Dilan Çıtak Tatlıses’in uçağın inişi sonrasında polis memuruna, “Üniformana güvenme, yerler seni koçum” şeklinde sözler sarf ettiği görüldü. Bu ifadeler, sosyal medyada geniş yankı uyandırarak büyük tepki topladı.

Olay Sosyal Medyada Gündem Oldu

Yaşanan tartışma ve sonrasında yayılan görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündeme oturdu. Birçok kullanıcı, Tatlıses’in davranışlarını eleştirirken, polis ve kabin memuruna yönelik tavırlarıyla ilgili tepkilerini dile getirdi.

KAYNAK: www.ensonhaber.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r