ECE SEÇKİN GELİNLİKLERİYLE SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

ECE SEÇKİN GELİNLİKLERİYLE SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

ABONE OL
Eylül 16, 2021 08:51
ECE SEÇKİN GELİNLİKLERİYLE SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaklaşık 4 yıldır pilot Çağrı Terlemez ile Ece Seçkin bugün dünya evine girdi. Nikah öncesi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak birden fazla gelinlik giyeceğini duyuran ünlü şarkıcı, sosyal medyada da dikkatleri üzerine çekti.

4 yıldır birlikte olan ünlü şarkıcı Ece Seçkin ve pilot sevgilisi Çağrı Terlemez, bugün ilişkilerini evlilikle taçlandırdı.

Sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, bugün yaptığı paylaşımlarla da kendinden söz ettirdi.

GELİNLİKLERİM BENİ YANSITIYOR”

Ece Seçkin, gelinlikleriyle ilgili, “Öncelikle düğünümde bu kadar güzel gelinlikler giydiğim için çok şanslıyım. Gelinliklerin hepsi beni yansıtıyor. Gelinliklerden biri için çok sıra dışı diyebilirim. Diğer gelinliklerimde ise daha prenses bir Ece Seçkin var. Özellikle sıra dışı olarak tanımladığım gelinliğim, alışık olduğunuz çılgın ve şaşırtıcı Ece’yi yansıtıyor” dedi.

Birden fazla gelinlik giyeceğini belirten ünlü şarkıcı bu gelinlikleri de daha sonra ihtiyaç sahiplerine vereceğini duyurmuştu.

Ünlü popçu Ece Seçkin’in giydiği iddialı gelinlikler ise sosyal medyaya damga vurdu.

12 Eylül doğum günüydü

Pilot nişanlısı Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturan Ece Seçkin, 12 Eylül’de 30 yaşına bastı.

 "ÇOK HEYECAN VERİCİ VE ÇOK ÖZEL"

Çifte mutluluk yaşayan Ece Seçkin, duygularını Instagram’dan yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Yeni fotoğraflarını 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınlayan Seçkin, “Hem 30 olmak hem de 3 gün sonra hayatımda yepyeni ve sonsuz olmasını dilediğim bir başlangıca imza atacak olmak hem çok heyecan verici, hem de çok özel…” ifadelerini kullanmıştı.

Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez evlendi! Ece Seçkin'in gelinliği olay oldu - Magazin haberleri

DERYA’DAN “EVLİLİK” GÖNDERMESİ

Ece Seçkin’in nikah şahitleri Merve Özbey, Derya Uluğ ve Danla Bilic de gazetecilerin sorularına yanıt verdi. “Uzun zamandır bu anı bekliyorduk.” diyen Uluğ, “İnşallah bizim de düğünümüz önümüzdeki yaza olabilir. Önce bir teklifi alalım da, bakarız…” diyerek, sevgilisi Asil Gök’e gönderme yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r