Elektronik Sigara Patlaması: 7 Yaşındaki Kız Gözünü Kaybetti

Elektronik Sigara Patlaması: 7 Yaşındaki Kız Gözünü Kaybetti

ABONE OL
Ekim 18, 2024 14:55
Elektronik Sigara Patlaması: 7 Yaşındaki Kız Gözünü Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elektronik Sigara Patladı: 7 Yaşındaki Ruby Gözünü Kaybetti

Elektronik sigaraların sağlık açısından tehlikeleri giderek artarken, patlama vakaları da ciddi yaralanmalara yol açmaya devam ediyor. İngiltere’de meydana gelen son olayda, 7 yaşındaki Ruby Grainger, patlayan bir elektronik sigaranın parçasının yüzüne isabet etmesi sonucu bir gözünü kaybetti.

Patlama Sokak Ortasında Gerçekleşti

Ruby ve annesi Ciara Grainger, Dublin’de bir minibüse doğru yürürken elektronik sigara aniden patladı. Patlamayla birlikte sigaranın parçaları Ruby’nin yüzüne isabet etti. Olay sonrası büyük bir korku yaşayan anne, kızının bir anda acı içinde bağırmaya başladığını ve yüzünden kan fışkırdığını belirtti. Ruby, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gözünü Kurtarmak Mümkün Olmadı

İlk müdahalenin ardından Ruby, Dublin’deki Tallaght Hastanesi’ne, ardından Royal Victoria Göz ve Kulak Hastanesi’ne sevk edildi. Ne yazık ki yapılan acil ameliyatla Ruby’nin hasar gören gözü çıkarıldı. Doktorlar, bu tür bir hasarı daha önce görmediklerini ve patlamanın göz küresine ciddi zarar verdiğini söyledi.

Annesi Ciara, yaşanan olayın etkisini anlatırken, “Kızımın bir gözünü tamamen kaybettiğini hala kabullenemiyorum. Hayatımız bir anda altüst oldu,” dedi. Doktorlar, patlamanın pil asidi nedeniyle böyle bir hasara yol açtığını düşünüyor.

KAYNAK:ensonhaber.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r