Gaye Bıçkı ile Astroloji ve Reiki Üzerine Keyifli Bir Sohbet

Gaye Bıçkı ile Astroloji ve Reiki Üzerine Keyifli Bir Sohbet

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 09:02
Gaye Bıçkı ile Astroloji ve Reiki Üzerine Keyifli Bir Sohbet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Astrolog, Reiki Master ve aile sistem dizimi uygulayıcısı Gaye Bıçkı, Business Channel Türk TV’de konuk oldu. Gaye Bıçkı, çocukluk yıllarından beri gökyüzüne duyduğu büyük ilgiyle başladığı yolculuğunu ve astroloji, Reiki ile aile sistem dizimi uygulamalarını birleştirerek nasıl bütüncül bir şifa ve kişisel gelişim yaklaşımı sunduğunu anlattı.

Gaye Bıçkı, Reiki’nin evrensel yaşam enerjisi olduğunu ve bu pratiğin, bireylerin kendi kalplerinin ustalığına doğru ilerleyerek kendilerini şifalandırma yolculuğunu desteklediğini belirtti. Reiki seansları yapmanın yanı sıra, eğitimler de veren Bıçkı, bu kadim bilgeliğin tamamlayıcı tıp adı altında pek çok yerde kullanıldığını vurguladı.

Astrolojinin kişisel gelişime olan katkılarına da değinen Bıçkı, doğum haritası analizinin, bireyin potansiyellerini, zorluklarını ve yaşam amacını anlamasına yardımcı olduğunu söyledi. Astrolojinin, kişinin hayat yolunu aydınlatan bir kılavuz olduğunu ifade eden Bıçkı, bu danışmanlık sayesinde kişisel farkındalığın arttığını belirtti.

Gaye Bıçkı, astroloji bilgisini Reiki ve aile sistem dizimi uygulamalarıyla birleştirerek, danışanlarına bütüncül bir yaklaşım sunduğunu belirtti. Herkesin en az bir kez doğum haritası analizi yaptırmasını tavsiye eden Bıçkı, bu analiz sayesinde bireylerin kendilerinin en iyi versiyonuna ulaşmalarının mümkün olduğunu vurguladı.

Programın sonunda, Gaye Bıçkı, izleyicilere sağlıklı ve mutlu günler diledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r