Hacer Doldur: Gayrimenkul Sektöründe 11 Yıllık Başarı Hikayesi

ABONE OL
Temmuz 26, 2024 08:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Remax Enjoy’da 11 yıldır gayrimenkul danışmanı olarak görev yapan Hacer Doldur, kariyerindeki başarılarını ve sektördeki deneyimlerini paylaştı. Erzincan doğumlu olan Doldur, 1982 yılında dünyaya geldi ve bir kız çocuğu annesi. İlk kariyerine laborant olarak başlayan Doldur, 16 yıl bu alanda çalıştıktan sonra, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine gayrimenkul sektörüne adım attı. İnsan ilişkilerindeki yeteneği ve pazarlama kabiliyeti sayesinde kısa sürede başarılı bir gayrimenkul danışmanı oldu.

Sektöre geçiş yapma kararını insanlara yardım etme isteği ve pazarlama yeteneğiyle alan Doldur, “Arkadaşlarımın tavsiyesiyle bu işe başladım. İnsan ilişkilerim iyi olduğu için ve pazarlama yeteneğim de olduğu için bu sektöre geçiş yaptım. İyi ki de geçmişim,” dedi. Gayrimenkul sektöründe başarının en önemli faktörlerinden birinin empati ve insan ilişkileri olduğunu vurgulayan Doldur, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuğunu ifade etti.

Remax Enjoy’da satış, kiralama ve pazarlama yönetimi yürüten Hacer Doldur, İstanbul Küçükyalı’da bulunan ofislerinden tüm Türkiye genelinde hizmet verdiklerini belirtti. Doldur, daire, dükkan, arsa ve villa gibi çeşitli gayrimenkul türlerinde müşterilerine hizmet sunduklarını söyledi. “Müşterilerimizin taleplerini karşılamak için onların bütçelerine uygun seçenekler sunuyoruz,” dedi.

Hacer Doldur’u meslektaşlarından ayıran en önemli özelliklerinden biri, insan odaklı çalışması. Doldur, Remax Enjoy’da çalışmaya başladığından beri bu yaklaşımı benimsediğini ve müşteri memnuniyetine büyük önem verdiğini belirtti. “Bizim için para her zaman olur ama insan kazanmak her şeyden daha önemli,” diye ekledi.

Gelecekte de insan odaklı çalışma prensibini sürdüreceğini belirten Doldur, gayrimenkul almak isteyenlerin faizlerin düşmesini beklememeleri gerektiğini vurguladı. “Şu an yatırım yapmak için en doğru zaman. Konutlarda çok güzel düşüşler var, bu fırsatları kaçırmasınlar,” dedi. Doldur, sektöre yeni girecek olanlara da empati yeteneği, sabır ve çözüm odaklı olmayı tavsiye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r