Harris, Trump’ı Geride Bırakıyor

Harris, Trump’ı Geride Bırakıyor

ABONE OL
Ekim 15, 2024 11:28
Harris, Trump’ı Geride Bırakıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerika Birleşik Devletleri’nde 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde, Demokrat Parti adayı Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump’ın önüne geçmeyi başardı.

Anket Sonuçları:

  • Harris Önde: Harris, adaylığını açıkladığı temmuz sonundan bu yana yapılan ulusal anketlerde Trump’ın önünde yer alıyor.
  • Son Anket Verileri: Harvard-Harris anketine göre, 11-13 Ekim tarihlerinde Harris yüzde 51, Trump yüzde 49 oy almış durumda. NBC News anketinde ise iki adayın oyu eşit; her biri yüzde 48.
  • Diğer Anketler: ABC News/Ipsos anketinde Harris, Trump’ın iki puan önünde; CBS News anketinde ise Harris’in oy oranı yüzde 51, Trump’ın yüzde 48. Rasmussen Reports’ta ise Trump önde, Harris yüzde 46, Trump yüzde 48 olarak belirtiliyor.

Kritik Eyaletlerdeki Durum:

  • Salıncak eyaletler olarak kabul edilen Michigan, Pensilvanya ve Wisconsin’de, Harris’in önde olduğu görülüyor. Bu eyaletler, Trump’ın 2016 seçimlerinde kazandığı ve Biden’ın 2020’de geri kazandığı kritik noktalar.

Seçim Atmosferi:

  • 5 Kasım’daki seçimde, Harris’in bu eyaletlerde başarı göstermesi, seçilme şansını artıracak. Tüm dünyada merakla beklenen bu yarışta, seçmenler sandık başına gitmeye hazırlanıyor.

KAYNAK: En Son Haber (ESH)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r