Hatay’da Şok Olay: Cenaze Yıkama Sırasında Canlandı İddiası

Hatay’da Şok Olay: Cenaze Yıkama Sırasında Canlandı İddiası

ABONE OL
Ekim 15, 2024 12:56
Hatay’da Şok Olay: Cenaze Yıkama Sırasında Canlandı İddiası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesi Üzümdalı Mahallesi’nde yaşanan sıra dışı olay, aile bireylerinin iddialarıyla büyük yankı uyandırdı. 60 yaşındaki mide kanseri hastası Necah Abu Hıdır’ın cenazesi, gasilhanede yıkanırken gözlerini açtığı ve tekrar öldüğü öne sürüldü.

Cenaze Yıkamada Panik

Bir yıldır mide kanseriyle mücadele eden yabancı uyruklu Hıdır, durumu ağırlaşınca kaldırıldığı Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde 3 gün önce hayatını kaybetti. Ailesi, cenazeyi teslim alarak defnetmek üzere Reyhanlı Mezarlık Kompleksi’ne götürdü. Ancak, cenaze yıkandığı sırada suyla temasıyla birlikte Hıdır’ın gözlerinin açılması paniğe neden oldu. Aile, kadının yaşadığını düşünerek sağlık ekiplerine haber verdi.

“İki Kez Can Verdi” İddiası

Olay yerindeki kontrollerin ardından hastaneye kaldırılan kadının ölümünün daha önce gerçekleştiği belirlendi. Aile ise, Hıdır’ın gasilhanede tekrar canlandığını ve 2 kez öldüğünü iddia etti.

Zafer Hakim, annesinin gasilhanede gözlerini açarak üç kez “ah ah” dediğini belirtti:

“Annemi yıkarken gözlerini açtı ve 3 kez ‘ah ah’ dedi. Ambulans çağırdık, hastaneye götürdüler. Ancak acilde yapılan kontrollerde öldüğü söylendi. Annem iki kez öldü.”

Ahmed Hakim de annesinin cansız bedenini yıkarken ses çıkardığını ve yaşadığına inanarak ambulans çağırdıklarını ifade etti.

Defin İşlemleri Tamamlandı

Gasilhanedeki panik anlarının ardından kadının cansız bedeni, hastane kontrollerinin ardından yeniden mezarlığa götürüldü ve defnedildi. Olayın sıra dışı gelişmeleri, bölgede büyük merak uyandırırken, sağlık ekiplerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

KAYNAK: En Son Haber (ESH)

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r