İrfan Can Kahveci’den sonra Fenerbahçe ile Galatasaray yine karşı karşıya! Transfer savaşı…
  • HER DAKİKA BİR HABER
  • SPOR
  • İrfan Can Kahveci’den sonra Fenerbahçe ile Galatasaray yine karşı karşıya! Transfer savaşı…

İrfan Can Kahveci’den sonra Fenerbahçe ile Galatasaray yine karşı karşıya! Transfer savaşı…

ABONE OL
Temmuz 8, 2021 00:00
İrfan Can Kahveci’den sonra Fenerbahçe ile Galatasaray yine karşı karşıya! Transfer savaşı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İKİ CAMİA YİNE KARŞI KARŞIYA

Süper Lig’in iki devi Fenerbahçe ile Galatasaray yeni yönetimleriyle yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Ezeli rakipler daha önce İrfan Can transferinde olduğu yine karşı karşıya geldi.

G.SARAY, ELMAS’LA ‘YOLA DEVAM’ DEDİ

Galatasaray’da 5 adayın girdiği seçimi geçtiğimiz hafta Burak Elmas kazanarak sarı-kırmızılı camianın yeni başkanı olmuştu. Elmas ve yönetimi hemen transfer çalışmalarına başladı.

KOÇ, SEÇİM SONRASI TRANSFERE BAŞLAYACAK

Fenerbahçe’de mevcut başkan Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçim sonra yeni teknik direktörler beraber transferleri arka arkaya patlatmayı hedefliyor.

İRFAN CAN SAVAŞINI F.BAHÇE KAZANMIŞTI

Geçtiğimiz kış transfer döneminde iki dev camia büyük bir transfer savaşına girmişti. Ezeli rakipler İrfan Can Kahveci’nin transferi için karşı karşıya gelmiş ve yıldız oyuncu sonunda Fenerbahçe forması giymişti.

BİR TRANSFER SAVAŞI DAHA

Geçen sezona damgasını vuran ve hâlâ yankıları devam eden, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki İrfan Can Kahveci yarışı, bu kez yerini bir başka büyük transfer operasyonuna bırakacak gibi görünüyor.

GALATASARAY VİSCA İÇİN DEVREDE

Fanatik’in haberine göre; Fenerbahçe’nin uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı, Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Edin Visca için Galatasaray devreye girdi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MASAYA OTURACAKLAR

Teknik direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmeyi çok istediği Visca’nın maliyetini masaya yatırmak amacıyla, Sarı-Kırmızılı kulübün yeni yönetimi ile Başakşehir yetkilileri önümüzdeki hafta masaya oturacak.

KOÇ’UN HAMLESİ MERAK KONUSU

Bu transfer girişimine karşın, kongre sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un nasıl bir karşı hamle yapacağı ise merak konusu.

F.BAHÇE YILLARDIR PEŞİNDE

Sarı-lacivertlilerin yıllardır transfer etmek için mücadele verdiği Edin Visca için gelecek yeni teknik direktörden bağımsız transfer girişimlerini sürdüreceğine kesin gözüyle bakılıyor.

EN GÖZDE İSİM EDIN VISCA

10 Haziran’da resmen başlayan transfer döneminin en çok konuşulan ismi şüphesiz Edin Visca… İstikrarı ve performansıyla otoriterin övgüsünü alan Boşnak oyuncunun hangi takıma transfer olacağı merak konusu.

ARTIK YOL AYRIMINDA

Tam 10 yıldır Medipol Başakşehir forması giyen Edin Visca artık yol ayrımında. Turuncu Lacivertli kulübe 2011-2012 sezonunda transfer olan Boşnak yıldız geçtiğimiz sezon yaşanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

377 MAÇA ÇIKIP 106 GOL ATTI

Son 10 sezonda Başakşehir formasıyla 377 maça çıkan Edin Visca bu karşılaşmalarda 106 gol kaydetti.

YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN –

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r