İstanbul’da Kan Donduran Cinayetler: Semih Çelik’in Ailesi Açıklamalarda Bulundu

İstanbul’da Kan Donduran Cinayetler: Semih Çelik’in Ailesi Açıklamalarda Bulundu

ABONE OL
Ekim 7, 2024 11:46
İstanbul’da Kan Donduran Cinayetler: Semih Çelik’in Ailesi Açıklamalarda Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşanan ve ülke gündemini sarsan cinayetler zincirinin arkasındaki isim olan 16 yaşındaki Semih Çelik’in ailesi, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, öncelikle kız arkadaşı Ayşenur Halil’i öldürdükten sonra uzun zamandır takıntılı olduğu İkbal Uzuner’i de vahşice katletti. Olayın ardından intihar eden Çelik’in ailesi, genç adamın yaşadığı psikolojik problemler ve geçmişteki inancı hakkında detaylar paylaştı.

Semih Çelik’in babası A.Ç., oğlunun son dönemde ruhsal sorunlar yaşadığını ve uyuşturucu madde kullandığını ifade etti. A.Ç., “Eşim, Semih’in 16 yaşından itibaren evde kapandığı dönemde, ‘Tanrı bizi niye yarattı, madem öleceğimizi biliyordu, niye yarattı?’ gibi varoluşa dair sorular sorduğunu aktardı,” dedi.

Baba A.Ç. ayrıca, Semih’in hangi internet sitelerine girdiği ve kimlerle iletişim kurduğuna dair hiçbir bilgiye sahip olmadığını belirtti. “Beyni kimler tarafından yıkandı bilmiyorum,” diye ekledi.

Semih Çelik’in geçmişte imanlı bir genç olduğunu vurgulayan A.Ç., “Oğlum, 16 yaşına gelmeden önce namaz kılıyordu. Hatta bana, ‘Neden namaz kılmıyorsun, cehennemde yanacaksın’ derdi,” ifadelerini kullandı.

Çelik’in cenaze namazı, güvenlik endişeleri nedeniyle iptal edildi. 5 Ekim’de Kilyos Mezarlığı’nda yalnızca ailesinden üç kişinin katıldığı bir tören düzenlendi. Dikkat çeken bir diğer nokta ise, Semih Çelik’in mezarına isminin yazılmamış olmasıydı.

Olay, toplumsal tartışmaları da beraberinde getirdi ve gençlerin yaşadığı psikolojik sorunlar ile sosyal medya etkisi üzerine dikkatleri çekti.

KAYNAK: EN Son Haber (ESH)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r