Özcan Deniz’in Sosyal Medya Paylaşımı Gündem Yarattı: Ailesini Sildi

Özcan Deniz’in Sosyal Medya Paylaşımı Gündem Yarattı: Ailesini Sildi

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 11:13
Özcan Deniz’in Sosyal Medya Paylaşımı Gündem Yarattı: Ailesini Sildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özcan Deniz Ailesini Sosyal Medyadan Sildi: “Oğlum ve Eşim Bana Yeter”

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Ailesiyle uzun süredir sorunlar yaşayan Deniz, ailesini hayatından çıkardığını duyurdu.

AİLESİYLE ÇALIŞMAYI BIRAKTI

Çocuk yaşlardan itibaren ailesinin geçimini sağlayan Özcan Deniz’in, yıllardır menajerliğini üstlenen ağabeyi Ercan Deniz ile yaşadığı anlaşmazlıklar sonucunda, bu ilişkiyi sonlandırma kararı aldığı öğrenildi. Özcan Deniz, sahne ve şirket yönetimi konularında anlaşmazlık yaşadığı ağabeyiyle yollarını ayırdı ve kendi ekibiyle devam etmeye karar verdi.

AĞABEYDEN GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

Bu ayrılığın ardından Ercan Deniz, sosyal medyada Müge Anlı’ya ait bir videoyla gönderme yaparak şu mesajı paylaştı:

“Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez o ona o parayı… Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir. Anasına babasına baksın diye verir ve Rabbim verdiği gibi almasını da bilir. Yani güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter… Bence herkes neyin ne için ona kısmet olduğunu da bilmesi lazım…”

“OĞLUM VE EŞİM BANA YETER”

Özcan Deniz ise gece yarısı Alaçatı’daki sahne performansının ardından duygusal bir paylaşım yaptı. Sezen Aksu’nun “Ahdım Olsun” şarkısını paylaşan Deniz, ailesiyle olan bağlarını kopardığını ve artık tek ailesinin eşi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey olduğunu ifade etti.

Kaynak: http://ensonhaber.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r