Sigorta Sektöründe Başarı Stratejileri: Yavuz Özer ile Röportaj

Sigorta Sektöründe Başarı Stratejileri: Yavuz Özer ile Röportaj

ABONE OL
Ekim 7, 2024 08:12
Sigorta Sektöründe Başarı Stratejileri: Yavuz Özer ile Röportaj
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sigorta sektöründe sistem analisti olarak görev yapan Yavuz Özer, sektördeki tecrübelerini ve başarı stratejilerini paylaştı. Business Channel Türk TV’de gerçekleşen röportajda, Özer kariyer yolculuğunu, mesleğin dinamiklerini ve sektördeki önemli unsurları anlattı.

2010 yılında sektöre adım atan Özer, test uzmanı olarak başladığı kariyerinde zamanla iş analistliğine ve ardından sistem analistliğine geçiş yaptığını belirtti. Bilgisayarlara olan ilgisinin bu kariyeri seçmesinde önemli rol oynadığını dile getirdi.

Sistem analistliğinin temel işlevinin, iş birimleri ile yazılım ekipleri arasında köprü görevi görmek olduğunu söyleyen Özer, “Sistem hatalarını tespit edip çözmeye çalışıyoruz. Çözülemeyen durumlarda yazılım ekibine yönlendiriyoruz” dedi. Ayrıca, hızlı değişen sigorta sektöründe, yasal düzenlemeler ve acil taleplerin anında çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Meslekte başarı için güçlü iletişim becerilerinin önemine değinen Özer, kriz anlarında soğukkanlı kalıp hızlı çözümler üretmenin kritik olduğunu belirtti. Özellikle zaman yönetimi ve stresle başa çıkma yeteneklerinin sektördeki başarıda önemli rol oynadığını ifade etti.

Gelecek planlarından da bahseden Özer, her gün kendisini geliştirmeye çalıştığını ve öğrendiklerini çalıştığı firmaya katkı sağlamada kullandığını söyledi. Mesleğe ilgi duyanlar için ise analitik düşünme ve çözüm odaklı olmanın önemli olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r