SON DAKİKA… CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN 3 BELEDİYEYE SU FİYATI TEPKİSİ

SON DAKİKA… CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN 3 BELEDİYEYE SU FİYATI TEPKİSİ

ABONE OL
Haziran 21, 2021 11:13
SON DAKİKA… CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN 3 BELEDİYEYE SU FİYATI TEPKİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Sevenleriniz, sevenlerimiz çok olsun. Sevgili Antalyalılar, AK Parti il teşkilatımızın kıymetli mensupları sizleri hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Buraya gelmeden önce 1,5 milyar liralık bir yatırımla tamamlanan otelin resmi açılışını gerçekleştirdik. Durmak yok, yola devam. Dikkat edin, çeşme açmıyoruz. 1,5 milyar liralık bir otelin açılışını yapıyoruz.

Aşılama çalışmaları son hızla devam ediyor. İnşallah salı günü itibarıyla az önce Mehmet kardeşim de söyledi Rusya yasakları kaldırıyor. Dün de birçok küresel misafirlerimizin katılımıyla Antalya Diplomasi Forumu’nun birincisini düzenledik. Her alanda üzerimize düşenleri yapıyoruz. Aşılama çalışmaları son hızla devam ediyor. Turizm sektörümüz bakımından kritik olan ülkeler seyahat kısıtlamalarını gevşetmeye başladı. Salı günü itibariyle inşallah Rusya yasakları kaldırıyor. Şu anda Rusya’dan da turistler Antalyamıza akmaya başlayacak. Almanya aynı şekilde kaldırdı. İngiltere’de biraz sıkıntı var ama ben Boris Johnson ile de görüşme yaptım, inşallah onlar da kısıtlamaları kaldıracak.

Turizmde asıl hedefimiz 2019’daki 52 milyonluk turist sayısını en kısa sürede yeniden yakalayıp ardından 70 milyon rakamına doğru yürümektir. Antalya’ya bir gelen bir daha unutamıyor.

3 BELEDİYEYE SU FİYATLARI TEPKİSİ

Yerel yönetimde durum hiç iç açıcı değil. Su fiyatları ortada. Antalya’da da, İstanbul’da da, Ankara’da da böyle…

Biz sıradan bir parti değiliz, biz bir davayız. Davanın mensubu olanlar birbirinin aleyhinde konuşamaz. Biz pazara kadar değil mezara kadar beraberiz.

6 milletvekilimiz bütün hafta salı, çarşamba, perşembe Ankara… Ama bunun dışında nerede olması lazım Antalya’da. Burada benim milletvekili arkadaşlarım dağ taş demeden her yeri dolaşmaları lazım. Hangi ilçeyi nasıl dolaşacaklar, buralarda ne gibi ziyaret yapacaklar. Arkadaşlar yapılan programa uyacak. Belediye başkanlarımız aynı şekilde tüm ilçeleri altını üstünü dolaşması lazım. Biz şimdiden 2023’ün startını verdik. 2023 bir başka olmak durumunda. 2023’te Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Milletvekillerimizin sayısını artırıyoruz. Bu kadar güzel bir şehrin hizmete ihtiyacı var. Bu hizmeti AK Parti’den başkası götüremez.

Güler yüzlü, nezaketli, kalplere dokunmayı, kafalardaki sorulara cevap veren teşkilat mensuplarımızın kazanmadık gönül bırakmayacaklarına ben inanıyorum.

81 vilayette eserleri olan bir partiyiz biz. CHP’nin var mı? Yok. İP’in var mı? Yok zaten. Dün bir bugün iki. Yaptıkları bir şey yok. Sadece adı millet olan illet ittifakıyla bir şeyler yapıyorlar. Kiminle bunlar ittifak halindeler. PKK terör örgütü ile ittifak halindeler. Şimdi ne diyorlar? PKK terör örgütüyle beraber miyiz, değil miyiz? Bunları anlamak mümkün değil. Zillet ittifakı bunlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r