Son Dakika: Fenerbahçe’de Caner Erkin şoku! Oy kullanmaya kadar gelmişti, yollar ayrılıyor mu?
  • HER DAKİKA BİR HABER
  • SPOR
  • Son Dakika: Fenerbahçe’de Caner Erkin şoku! Oy kullanmaya kadar gelmişti, yollar ayrılıyor mu?

Son Dakika: Fenerbahçe’de Caner Erkin şoku! Oy kullanmaya kadar gelmişti, yollar ayrılıyor mu?

ABONE OL
Ağustos 11, 2021 21:24
Son Dakika: Fenerbahçe’de Caner Erkin şoku! Oy kullanmaya kadar gelmişti, yollar ayrılıyor mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de Caner Erkin şoku yaşanıyor. Sarı lacivertli ekibe geçtiğimiz sezon geri dönen tecrübeli futbolcuyla yollar bir kez daha ayrılabilir.

Bu akşam Dinamo Kiev ile hazırlık maçı yapacak olan Fenerbahçe’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Caner Erkin, Ukrayna ekibiyle oynanacak bu maçın kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe’den bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

GÖKHAN GÖNÜL’LE BERABER GELMİŞTİ… BİR AYRILIK DAHA MI?

Herhangi bir sakatlığı bulunmayan Caner Erkin’le ilgili alınan bu karar kafaları karıştırırken oyuncunun yeni sezonda takım kadrosunda yer alma ihtimali de zayıfladı.

Caner Erkin 2020 / 21 sezonu başında Gökhan Gönül’le birlikte Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Tartışmalı transfer süreci sonrası yeniden eski takımına dönen Erkin bu geçtiğimiz sezon 37 maçta forma giyerken bunların 33’ünde ilk 11’de yer aldı.

PEREİRA’NIN İLK DÖNEMİNDE GERİLİM

Bu sezon 3-4-3 formatında sahaya çıkacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, ilk döneminde Caner Erkin’le sorun yaşamıştı. O dönem ligin en önemli maçlarından biri olan Galatasaray derbisinde Caner Erkin ilk 11’de olmadığını görünce büyük tepki göstermiş, devamındaki süreçte kadro dışı kalmıştı.

ALİ KOÇ İÇİN SANDIK BAŞINA GEÇTİ

Aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan Caner Erkin, geçtiğimiz ay Fenerbahçe’de gerçekleştirilen başkanlık seçiminde oy kullanmaya geldi. Erkin, tek aday olan Ali Koç’a oy attığını belirterek, “İnşallah uzun süreler burada kalır. Ufak bir ayrılık oldu ama ben hep F.Bahçeli’ydim. G.Saray’da oynarken bile söyledim. Diğer takımlara karşı hiçbir şey hissetmedim. Sünnet olurken bir videom var, onu da paylaşacağım bir ay sonra” ifadelerini kullanmıştı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r