Son dakika – Fenerbahçe’de Muriqi’nin rekorunu kıracak bonservis! Attila Szalai ve Altay Bayındır…
  • HER DAKİKA BİR HABER
  • SPOR
  • Son dakika – Fenerbahçe’de Muriqi’nin rekorunu kıracak bonservis! Attila Szalai ve Altay Bayındır…

Son dakika – Fenerbahçe’de Muriqi’nin rekorunu kıracak bonservis! Attila Szalai ve Altay Bayındır…

ABONE OL
Haziran 24, 2021 04:12
Son dakika – Fenerbahçe’de Muriqi’nin rekorunu kıracak bonservis! Attila Szalai ve Altay Bayındır…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SENAD OK

Fenerbahçe’de Cuma günü yapılacak olağan genel kurul sonrası hem yeni teknik direktör hem transfer konuları hız kazanacak. Başkan Ali Koç, yeni teknik direktörün Pazartesi günü açıklanacağını ifade etti.

TRANSFERDE KARAR VERİLDİ

Fenerbahçe’de seçim sonrası yeni teknik adam beklenirken, transfer stratejisi de ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, hocanın açıklanmasının ardından, teknik heyetin listesi doğrultusunda transferleri gerçekleştirecek.

SZALAI VE ALTAY ÖNE ÇIKTI

Transferler kadar önemli bir başka konu da, mevcut kadronun korunması… Bu çerçevede iki isim öne çıkıyor: Attila Szalai ve Altay Bayındır…

30 MİLYON EURO HEDEFİ

Gelişime açık olan 23 yaşındaki stoper için Fenerbahçe’nin 30 milyon euroluk bir bonservis bedeli düşündüğü konuşuluyor.

ATALANTA VE ATLETICO YAKIN TAKİPTE

Son dönemde ismi Atalanta ve Atletico Madrid ile anılan Attila Szalai için Fenerbahçe son ana dek satışa yanaşmayacak.

FENERBAHÇE 2 MİLYON EURO’YA ALDI

Fenerbahçe’nin 2 milyon euro’ya Apollon Limassol’dan transfer ettiği Attila Szalai, geçen sezon Süper Lig’de 21 maça çıkıp 3 gol attı.

MURIQI PİŞMANLIĞI

Yönetim, geçen sezon Vedat Muriç ile ilgili yaşadığı durumun bir benzerini yaşamak istemiyor. Başkan Ali Koç, önemli transferler yapıp kadroyu güçlendirse de, Vedat’ın Lazio’ya gitmek istemesi sebebiyle sıkıntı yaşadı.

‘VEDAT KALSA ŞAMPİYONDUK’

Başkan Koç, Vedat’ı satmak istememişti. Bunun sebebi de, bu futbolcunun boşluğunun doldurulmasının kolay olmamasıydı.Nitekim sarı-lacivertliler geçen sezon en önemli sıkıntıyı golcü noktasında yaşadı. Fenerbahçeliler, “Vedat kalsa şampiyonduk” ifadesini kullandı.

TAKIMDA KALACAKLAR

Bu nedenle bu sezon takımda eksik bir parça olmamasına dikkat eden sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda geçen sezonki sıkıntıyı yaşamak istemiyor. Bu nedenle değerlerinin çok çok üzerinde bir teklif gelmediği sürece ne Altay ne de Szalai satılacak.

UYUM ENDİŞESİ

Çünkü bu iki oyuncunun da kısa vadede yerinin dolması çok zor… Bulunsa bile uyum sorunu yaşanabileceği, takıma tam verim sağlayamayabileceği düşünülüyor.

ŞAMPİYONLUK PLANI

Çok astronomik bir bedel karşılığında gönderilebilecek olan iki oyuncu kadroda tutulması planlanıyor. Çünkü şampiyonluğun, bu futbolculardan elde edilecek gelirden daha önemli olduğu düşünülüyor.

ALTAY, SADIK’IN PEŞİNDE

Bu sezon Süper Lig’e yükselen Altay’ın Fenerbahçeli savunmacı Sadık Çiftpınar ile ilgilendiği ifade edildi.Sarı-lacivertli kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen, yolların ayrılacağı söylenen futbolcunun İzmir ekibine gidişiyle ilgili kararı sarı-lacivertli yönetim verecek.

YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN –

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r