Son dakika – Florentino Perez’in Süper Lig projesi bitmedi

Son dakika – Florentino Perez’in Süper Lig projesi bitmedi

ABONE OL
Temmuz 5, 2021 02:48
Son dakika – Florentino Perez’in Süper Lig projesi bitmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa futbolunu derinden sarsan Süper Lig projesi gündemde kalmaya devam ediyor. Uzun süredir yoğun bir tartışma konusu olan Süper Lig’in bitmediğini kaydeden Florentino Perez, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Real Madrid ve Süper Lig projesinin başkanı Perez’in açıklamalarından satırbaşları şöyle:
– Futbol 8 milyar euro kaybetti. Bu sırada Ceferin maaşını artırıyordu. Avrupa Süper Ligi projesinde kimseyi dışlama diye bir şey sözkonusu değil. Avrupa’nın en çok taraftarı olan kulüplerini alıyoruz.
– Aleksander Ceferin bizi Şampiyonlar Ligi’nden atmakla tehdit etti, mahkemeler zaten böyle bir kararın yasadışı olacağını belirtti. Şimdi bekliyoruz bakalım ne olacak.
– İngiliz takımlarına Avrupa Süper Ligi projesinden çekilmeleri için FIFA’dan baskı yapılmış. Kimsenin izlemediği ve para getirmeyen maçlar var. Daha fazla para üreten kulüpler er ya da geç birbiriyle yüzleşmek zorunda. Süper Lig açık bir lig olacak ve yerel ligleri etkilemeyecek.
-Hiçbir kulüp Avrupa Süper Ligi projesini terketmiş değil. 12 takımın bağlayıcı anlaşması var. Proje devam ediyor. UEFA bizi tehdit etti ve bazı zavallı İngilizler de buna kandılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r