Son dakika – Galatasaray’da Fatih Terim’in dönüşü sonrası transfer bombası! Beşiktaş’a dev çalım…
  • HER DAKİKA BİR HABER
  • SPOR
  • Son dakika – Galatasaray’da Fatih Terim’in dönüşü sonrası transfer bombası! Beşiktaş’a dev çalım…

Son dakika – Galatasaray’da Fatih Terim’in dönüşü sonrası transfer bombası! Beşiktaş’a dev çalım…

ABONE OL
Temmuz 5, 2021 01:36
Son dakika – Galatasaray’da Fatih Terim’in dönüşü sonrası transfer bombası! Beşiktaş’a dev çalım…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MİLLİYET SPOR SERVİSİ

Galatasaray’da Burak Elmas’ın başkanlığa seçilmesinin ardından Sarı Kırmızılı takımda transfer hız kazandı. Fortuna Sittard başkanlığı döneminde Avrupa futbol piyasasını yakından takip eden Galatasaray’ın yeni yöneticisi Işıtan Gün transfer için İtalya’ya gitti. Listede ise Beşiktaş’ın gündeminde bulunan yıldız isim var.

TRANSFER HIZ KAZANDI

Galatasaray’da yeni dönem resmen başladı. Burak Elmas’ın başkanlığa seçilmesi ve Fatih Terim’in yeniden Florya’ya geri dönmesi camiada yüzleri güldürüyor. Cimbom’da PSV maçı öncesi transfer süreci de hız kazandı.

FLORYA’DA TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Dün Fatih Terim ve Burak Elmas, Florya’da bir araya geldi ve transfer masaya yatırıldı. Görüşmede genel kurul üyesi Bahattin Demirbilek de yer aldı. Galatasaray’da teknik direktör Terim ve başkan Elmas’ın neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

BEŞİKTAŞ İLGİLENİYORDU

Fatih Terim’in raporu doğrultusunda hem iç hem dış transferde önemli adımlar atılmaya başlandı. Bu doğrultuda Beşiktaş’ın da listesinden bulunan yıldız isim için düğmeye basıldı.

KAAN AYHAN GÜNDEMDE

Fortuna Sittard başkanlığı döneminde Avrupa futbol piyasasını yakından takip eden Galatasaray’ın yeni yöneticisi Işıtan Gün, stoper transferi için İtalya’ya gitti. O isim Kaan Ayhan…

SASSUOLO YÖNETİCİLERİYLE BULUŞACAK

Sarı-kırmızılı yöneticinin, savunmacı için bir dizi görüşmelerde bulunacağı dile getirildi.Işıtan Gün’ün, Sassuolo ile 30 Haziran 2024’e kadar sözleşmesi bulunan Kaan Ayhan’ı transfer etmek için İtalyan ekibinin yöneticileriyle bir araya geleceği belirtildi.

DEMİRBİLEK’TEN YARDIM SÖZÜ

Galatasaray Genel Kurul Üyesi Bahattin Demirbilek’ten yardım sözü… Florya Metin Oktay Tesisleri’nde önceki gün Başkan Burak Elmas ve Teknik Direktör Fatih Terim ile bir araya gelen ve Rusya’da bulunan iş insanı, sponsorluk ve oyuncu transferi konusunda yardıma hazır olduğunu bildirdi.

BASKETBOL AŞ KURULDU

Öte yandan Demirbilek’in Sportif AŞ’ye girme gibi bir durumunun da söz konusu olmadığı belirtildi.Bu arada Galatasaray Kulübü, “Basketbol AŞ” kurarak yönetimini ana sponsor olan NEF’in yönetim kurulu başkanı Erden Timur’a verdi.

YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN –

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r