Son dakika – Mourinho milli yıldızı istiyor!  İtalyanlar duyurdu, rekor bonservis

Son dakika – Mourinho milli yıldızı istiyor! İtalyanlar duyurdu, rekor bonservis

ABONE OL
Temmuz 4, 2021 03:36
Son dakika – Mourinho milli yıldızı istiyor!  İtalyanlar duyurdu, rekor bonservis
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EURO 2020 A Grubu’nda sıfır çeken ve bir gol atabilen Türkiye büyük hüsran yaşadı. Avrupa Şampiyonası elemelerinde 10 maçta sadece 3 gole izin veren Şenol Güneş ve ekibi, EURO 2020’ye gelindiğinde ise bir anda 3 karşılaşmada 8 gol yiyen bir takıma dönüştü.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Türkiye, Avrupa Şampiyonası tarihinde 8 golle en fazla gol yediği ve eksi 7 ile en düşük gol averajında kaldığı grup aşamasını yaşadı.

MİLLİ FUTBOLCULARA TEKLİF YAĞIYOR

EURO 2020’de A Milli Takım’ın vedasına rağmen milli futbolculara teklif yağıyor. EURO 2020 sonrası ilk transferi Hakan Çalhanoğlu yaptı. Çalhanoğlu Inter’in yeni 10 numarası oldu.

MOURINHO MERİH’İ İSTEDİ

Sky Sports’un haberine göre; Roma’da teknik direktör Jose Mourinho, Merih Demiral’ın transfer edilmesi için yönetimden talepte bulundu.

40 MİLYON EURO BONSERVİS

Juventus’un Merih için 40 milyon euro talep ettiği ve yakın zamanda görüşmelerin gerçekleşeceği kaydedildi

18 MİLYON EUROYA GELDİ

Juventus, Merih’in transferi için 18 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Milli futbolcu italyan ekibine 5 yıllık imza atmıştı. Milli oyuncu, geçen sezon Juventus formasıyla 25 maçta bin 661 dakika forma giydi.

MİLAN YUSUF YAZICI’NIN PEŞİNDE

Öte yandan Milan, Hakan Çalhanoğlu’nun Inter’e transfer olmasının ardından ofansif orta saha oyuncusu arayışlarına başladı. Milan’ın bir diğer Türk yıldız Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği iddia edildi

HAKAN’IN YERİNE

İtalyan basınından Calciomercato’nun haberine göre Milan, Hakan Çalhanoğlu’nun yerine Yusuf Yazıcı’yı transfer etmeyi planlıyor.

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Lille’de başarılı bir sezon geçiren ancak EURO 2020’de skor katkısı veremeyen Yusuf Yazıcı’nın Milan’a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi.

MILAN’A KARŞI SAN SIRO’DA HAT-TRICK YAPMIŞTI

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Milan’a karşı attığı 3 gole vurgu yapılan haberde, Yusuf Yazıcı’nın iyi bir transfer olacağı aktarıldı. Milli futbolcumuz turnuvada 8 maçta 7 gol kaydetmiş ve gol kralları arasında yer almıştı.

YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN –

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r