Son Dakika: Yıldız golcü yeniden Süper Lig’e! Görüşmeler başladı…

Son Dakika: Yıldız golcü yeniden Süper Lig’e! Görüşmeler başladı…

ABONE OL
Haziran 18, 2021 21:24
Son Dakika: Yıldız golcü yeniden Süper Lig’e! Görüşmeler başladı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de transfer dönemimin başlamasıyla yıldız futbolcular tek tek imzalamaya başladı. Hala transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig ekipleriyle ilgili bomba transfer haberlerini sizler için bir araya getirdik.

UMUT BULUT EYÜPSPOR’A

Süper Lig tarihinde 515 maçla en çok maça çıkan oyuncu rekorunu geçen sezon kıran Umut Bulut, rotasını 1.Lig’e çevirdi. Ajansspor’dan Salim Manav’ın haberine göre Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran deneyimli oyuncu Umut Bulut, Spor Toto 1.Lig’in yeni takımı Eyüpspor ile anlaştı. 163 golle 100’ler kulübünde de yer alan 1983 doğumlu oyuncu geçen sezon 34 resmi maçta 4 gol atmıştı. Eyüpspor bir başka deneyimli golcü Bogdan Stancu ile de anlaştı

KAYSERİ, SADIK’IN PEŞİNDE

HES Kablo Kayserispor’da bir yandan kongre süreci devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları sessiz ve derinden devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin son gözdesi Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan stoper Sadık Çiftpınar oldu. Fenerbahçe’ye 2018-19 sezonunun devre arasında transfer olan Sadık Çiftpınar’ın macerası sona erecek gibi görünüyor. Sakatlıkların da etkisiyle bir türlü düzenli olarak forma şansı bulamayan 28 yaşındaki oyuncuya Kayserispor’un yanı sıra Altay ve Giresunspor da talip oldu. Kayserispor’un bu transfer için doğrudan Ali Koç ile de görüştüğü iddia edildi. 28 yaşındaki futbolcu, yeni sezon hazırlıklarına Fenerbahçe’de başlayıp yeni hocaya kendini gösterme şansını denemek istiyor.

ERSİN ISRARI DEVAM EDİYOR

Fransız ekibi Nice, Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu ile siyah beyazlılarla görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yakalayan ve şampiyonluğun mimarlarından biri olan Ersin Destanoğlu için Fransız ekibi Nice, uzun bir süredir görüşmelerini sürdürüyordu. Son olarak 20 yaşındaki oyuncuya, 7 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi. Ancak Beşiktaş Yönetimi’nin,genç file bekçisi için en az 10 milyon Euro istediği gelen haberler arasında. (Fanatik)

SÖRLOHT İÇİN İLK HAMLE

Süper Lig’in yeni sezonu için iddialı bir kadro kurmak için yoğun mesai harcayan Trabzonspor’da gündem Norveçli futbolcu Aleksander Sörloth. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Leipzig Müdürü Mintzlaff ile bir görüşerek, “Sörloth için kararınızı bekliyoruz” dedi. Alman ekibi de kısa sürede durumu netleştirecek. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth’u geri getirmek için girişimlere başladı. Bir süre önce, “Leipzig’in resmi kararına göre hareket edeceğiz” diyen Ağaoğlu, Alman kulübünün müdürü Oliver Mintzlaff ile de masaya oturdu. Ağaoğlu’nun bu görüşmede, “Sörloth hakkında kararınızı bekliyoruz” dediği öğrenildi. Leipzig kanadı da Norveçli forvetle ilgili kararın henüz verilmediğini bildirdi. Trabzonspor bekleme sürecine devam ederken, 25 yaşındaki santrforun Leipzig ile sezon öncesi kampına katılma ihtimali bulunduğu da Alman basınında yer alıyor. (Fotomaç)

SERGIO RAMOS BOMBASI

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmeye hazırlanan Fenerbahçe’de yönetim, transferde gözünü dünyaca ünlü yıldız futbolcu Sergio Ramos’a dikti. 16 yıl boyunca formasını terlettiği ve bu süreçte 671 resmi çıktığı Real Madrid ile yollarını ayıran 35 yaşındaki yıldız oyuncu için nabız yoklayan sarı-lacivertli yöneticiler, bu sansasyonel transferi gerçekleştirmek için kesenin ağzını açtı. İstanbul ekibinin Ramos için 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi. F.Bahçe’ye devre arasında gelen yıldız isim Mesut Özil’in Madrid’de oynadığı yıllarda takım arkadaşı olan Ramos için devreye girdiği ve tecrübeli savunmacıyı ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Mesut Özil’in bir dönem birlikte forma giydiği Ramos’la ilgili fotoğrafı paylaşması sarı-lacivertli taraftarları da ayağa kaldırdı. Fenerbahçe camiasında Ramos ismi büyük bir coşku yaratırken, taraftarlar da yıldız futbolcunun sosyal medya hesaplarına ‘come to Fenerbahçe’ mesajı yazmaya başladı.

GALATASARAY’A MÜJDELİ HABER

Şampiyonlar Ligi’ne ikinci ön eleme turundan başlayacak olan Galatasaray, Marcelo Saracchi’nin RB Leipzig’e geri dönmesinin ardından Uruguaylı futbolcudan doğan boşluğu doldurmak için harekete geçmişti. Sarı Kırmızılılar’ın bir süredir gündemini meşgul eden Patrick van Aanholt’tan ise müjdeli haber geldi. İngilizlerin saygın yayın kuruluşu BBC, resmi internet sitesinden paylaştığı özel haberinde Cim Bom’un transfer teklifi yaptığını duyurduğu sol bekin Crystal Palace’tan ayrılacağını duyurdu. Hollanda’nın EURO 2020 kadrosunda da bulunan 30 yaşındaki futbolcunun böylelikle boşa çıkacağı belirtildi. Daha önce Chelsea’de de forma giyen deneyimli savunmacı, geride kalan sezonda 23 maçta boy gösterirken bir asist kaydetmişti. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise Transfermarkt verilerine göre 7 milyon euro. (Asist Analiz)

BEŞİKTAŞ’A SÜRPRİZ KALECİ İDDİASI

Ukrayna basınından Sport 24 TV’den flaş iddia… Siyah- Beyazlı ekibin, İspanyol devi Real Madrid’in kalecisi Andriy Lunin’i kiralamak için harekete geçtiği belirtildi. Ayrıca Ukraynalı kalecinin, kendisini Beşiktaş ile Devler Ligi arenasında göstererek, Real Madrid’in vazgeçilmezlerinden biri olmayı hedeflediği bildirildi. Öte yandan 22 yaşındaki genç file bekçisi için Beşiktaş’ın yanı sıra Granada’dan tekliflerin olduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE BATU’NUN PEŞİNDE

Antwerp ile temas kuran Fenerbahçe yönetimi 24 yaşındaki sağ beki bonservisi ile transfer etmek istiyor. Sarı-Lacivertliler Buta’nın transferinde Michael Frey’i takasta kullanmak istedi ancak Belçika temsilcisi bu teklife sıcak bakmadı ve Frey’in bonservisini aldı. Antwerp, Aurelio Buta için yaklaşık 2 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli talep ediyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Portekizli Aurelio Buta, geçen sezon Antwerp forması ile tüm kulvarlarda 34 maçta 4 asistlik performans ortaya koydu.

ADEM LJAJIC İÇİN GENOA İDDİASI

Beşiktaş’ın 2018 yazında Torino’dan kiraladıktan sonra ertesi yıl 6,5 milyon euro karşılığında bonservisini aldığı Adem Ljajic, geçtiğimiz sezon 24 maçta forma şansı bulabilirken iki gol ve beş asistlik bir performans sergilemişti. Bir süre kadroya giremeyen ve hayal kırıklığı yaratan Sırp futbolcuyla ilgili olarak şimdi de flaş bir iddia ortaya atıldı. La Gazzetta dello Sport’tan Nicolo Schira, kendisine ait Twitter hesabından paylaştığı haberde Siyah Beyazlılar ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncunun yaz transfer döneminde takımdan ayrılabileceğini duyurdu. İtalyan muhabir, deneyimli 10 numaranın son birkaç saat içerisinde Serie A ekiplerinden Genoa’ya önerildiğini belirtti.

YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN –

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r