Yasir Efal Kaya: Genç Yaşta Reklamcılıkta Büyük Başarı!

Yasir Efal Kaya: Genç Yaşta Reklamcılıkta Büyük Başarı!

ABONE OL
Eylül 11, 2024 13:08
Yasir Efal Kaya: Genç Yaşta Reklamcılıkta Büyük Başarı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

No Name Creative reklam ajansının kurucusu Yasir Efal Kaya, genç yaşta başladığı reklamcılık kariyerinde önemli başarılara imza atıyor. Henüz lise yıllarında video editleyerek sektöre adım atan Kaya, profesyonel hayatındaki kırılma noktası olarak okul döneminde kazandığı deneyimleri gösteriyor. Genç yaşına rağmen sektörde 8 yıllık bir deneyime sahip olan Kaya, son 3 yıldır ajans kurucusu olarak faaliyet gösteriyor.

Ajans hizmetleriyle ilgili bilgi veren Kaya, No Name Creative’in 360 derece hizmet sunduğunu belirtti. Ajans, sosyal medya yönetimi, web sitesi tasarımı ve marka bilinirliği oluşturma gibi geniş bir yelpazede markalara destek sağlıyor. Kaya, firmaların ajanslarla çalışmasının önemine dikkat çekerek, tek bir kişinin yüklenemeyeceği kadar geniş bir alanda profesyonel hizmet almanın daha verimli olduğunu ifade etti.

Gelecekteki hedeflerinden bahseden Kaya, reklamcılık sektöründe freelancer’lara yönelik bir topluluk oluşturmayı planladıklarını söyledi. Bu vizyonla sektörde kazanç sağlamak isteyen gençlere de destek olmayı amaçlıyor. Kaya, başarıya etik değerler çerçevesinde ulaşmanın ve gelecek nesillere iz bırakmanın önemine de vurgu yaparak, iş dünyasında fark yaratmak isteyen gençlere tavsiyelerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r