ALEYNA TİLKİ’NİN ANNESİNİ GÖRENLER TANIYAMIYOR

ABONE OL
Mayıs 22, 2021 11:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘İşte Benim Masalım’ dizisinde aldığı rol ile oyunculuk alanında kendisine yer bulan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki‘nin annesi Havva Öztel de en az kızı kadar sosyal medyada tanınan bir isim. Sık sık sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, dikkat çeken bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. İmajını değiştiren Havva Öztel, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Attığı her adım söylediği her sözle olay olan yaratan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi de genç popçu kadar dikkatleri üzerine çekiyor. Çıkardığı İngilizce şarkı ile adından söz ettiren ve aynı zamanda Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformunda ‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde rol alan Aleyna Tilki’nin annesi de sosyal medyayı kızı kadar aktif kullanıyor. Havva Öztel imajını değiştirdi.

Saçlarını uzatıp rengini değiştiren Havva Öztel kızı Aleyna Tilkiye’ye benzetilirken düzgün fiziğiyle de takipçilerinden tam not aldı.

(Kaynak:magazinburada.net)

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.