ALKOLÜN DOZUNU KAÇIRAN BURAK SERGEN YERE KAPAKLANDI!

ALKOLÜN DOZUNU KAÇIRAN BURAK SERGEN YERE KAPAKLANDI!

ABONE OL
Aralık 21, 2021 13:40
ALKOLÜN DOZUNU KAÇIRAN BURAK SERGEN YERE KAPAKLANDI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alkolün dozunu kaçıran Burak Sergen, yere kapaklandı

 

Hastanede koronavirüs tedavisi gördüğü sırada eşinin ihanetine uğrayan oyuncu Burak Sergen önceki akşam iki kadın arkadaşıyla evine girerken zor anlar yaşadı. Alkolün dozunu kaçırdığı için yere kapaklanan oyuncu, iki kadın arkadaşının yardımıyla güçlükle yerden kaldırılabildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Burak Sergen, önceki akşam evine girmek isterken zor anlar yaşadı. Eşinin ihanetiyle sarsılan oyuncu, iki kadın arkadaşıyla görüntülendi.

ALKOLÜN ETKİSİYLE YER KAPAKLANDI

İki kadın arkadaşıyla evine gelen Burak Sergen, alkolün dozunu kaçırınca yere kapaklandı. Yerden kalkamayan oyuncunun yardımına ise kadın arkadaşları koştu. Karşılarında basın mensuplarını gören kadınlar, şaşkınlıktan ne yapacağını bilemezken Burak Sergen de düştüğü yerden kalkmak için çaba sarf etti.

“ONLAR BENİM ARKADAŞIM”

Düştüğü yerden kaldırılan ve alkolün etkisiyle konuşmakta güçlük çeken Burak Sergen, basın mensuplarının iki kadını sorması üzerine “Onlar benim kardeşim” cevabını verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.