CAN ATAKLI’DAN SEYHAN SOYLU’YA ŞOK SÖZLER

CAN ATAKLI’DAN SEYHAN SOYLU’YA ŞOK SÖZLER

ABONE OL
Aralık 24, 2021 19:12
CAN ATAKLI’DAN SEYHAN SOYLU’YA ŞOK SÖZLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ de yayımlanan “AL SANA HABER” in moderatörü Seyhan Soylu bu sefer Flash TV “ANA HABER” spikeri Gazeteci Can Ataklı’nın hedefindeydi. 

Seyhan Soylu; “Cumhurbaşkanı Erdoğan doları aç gözlü faizcilere ters köşe yaptı” diyerek canlı yayında dolar yakınca Can Ataklı; “Şeytan’ın aklına bile gelmedi. Gene milleti şakkadanak oturttu. Az önce bizim Seyhan Soylu çıktı o da dedi ‘Sn. Cumhurbaşkanı ters takla yapıverir’ dedi. Nah yapar” diyen Gazeteci Ataklı hızını alamayıp Seyhan Soylu’ ya yerden yere vurdu ve “Saraya destek veren bu yalakaların akılları yok, bana faiz lobisi diyorlar, faiz yükselince dolar düşecek” dedi. Bir anda aynı kanal içerisin de program yapan iki farklı grubunda olduğu ortaya çıkmış oldu.

AYNI KANALDA ÇALIŞAN SİSİ İLE CAN ATAKLI BİRBİRİNE GİRDİ.

Seyhan SOYLU ile “AL SANA HABER” geçtiğimiz günlerde Türk televizyonlarının en olaylı, sansasyonlu olaya imza attı. Soylu canlı yayında “Evini arabasını dahi satıp Dolara paralarını yatıran faiz lobisine hizmet edenlere inat olsun diye ödül aldığım pastamı Dolar ile yakıyorum’’ deyip Türkiye’de ilk defa canlı yayında Dolar yakarak faizcileri protesto etmişti.  

NİHAT DOĞAN’DAN SONRA CAN ATAKLI DA SEYHAN SOYLU’ YA “YALAKA” DEDİ.

Fakat aynı kanalda ANA HABER spikeri Ataklı, Seyhan Soylu’ nun sözlerine istinaden canlı yayından seslenerek; “Seyhan Soylu az önce yayında dedi ya Cumhurbaşkanı ters köşe yapar falan diye. Nah yapar. Şimdi öyle konuşmak kolay da öyle değil o iş. Şu an da birtakım kişiler halay çekiyor olabilirler. Ekranlarda zafer çığlıkları atabilirler. Ama yine söylüyorum politika yanlış. Sen Türk Lirasını Dolara teslim ettin. Türk Doları gibi bir şey oldu. Yapmayın bu numaraları, geçicidir. Yarın halk pahalılığın altında ezilince ben o zaman sorarım. Konuşmanın tamamını bilemiyorum tabi ama muhalefet şu an biraz daha zorda gibi. Bakın saraya destek veren bu yalakaların aklı yok. Şimdi bana hem faiz lobisi diyor, -bana derken muhalefette olanlara- hem de Doların artmasından mutlu oluyor diyor. Kardeşim faiz lobisiysek bizler, faiz yükselince Dolar düşecek değil mi? Peki Doların yükselmesini istiyorsak da faizin düşmesinden yanayız demektir. Arkadaş azıcık beyin. Biraz akıllı olmaya çalışın yahu. Biraz kitap okuyun, dinleyin, konuşun. Kendi kendinize konuşmayın ama. Ekonomi konuşacaksanız açın biraz temel ekonomi kitaplarına bakın. Yani aynı adama hem faizci hem Dolarcı deyince bir tuhaf oluyor be güzel kardeşim. Kapiş. Anlaştık. Akıllı olun. Tayyip Beye de sesleniyorum. Şu yandaş takımını bir sınavdan geçir. Akıllısı lazım size.” 

FLASH TV’ DE BU SEFERDE CAN ATAKLI SEYHAN SOYLU GERGİNLİĞİ

Tarafsızların ve Kararsızların Kanalı sloganıyla 2 yıl aradan sonra yeni yayın hayatına başlayan Flash Tv’ nin iki farklı siyasi görüşe sahip olan ünlü ismi arasında büyük gerginlik başlamış oldu. Seyhan Soylu aynı kurumda çalışan Ana Haber spikeri Can Ataklı’nın bu sözlerine bugün programında yanıt gecikmedi. 

SİSİ ; CAN ATAKLI “DOLARIN İNİP KALKMASIYLA İLGİLENME. SENİN YAŞINIZDAKİ BİR ADAMIN LİBİDOSUNUN NASIL YÜKSELMESİNİ ANLATMASI LAZIM.”DEDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I KORUYAN SEYHAN SOYLU, CAN ATAKLI’NIN DA HEDEFİNE GİRDİ.

Soylu; “Biz herkesin düşüncelerini özgürce ifade ettiği demokratik bir televizyonuz. Ama Can abi biraz köşeli konuşarak bize nah hareketi etmiş. Biraz dozunu kaçırmış. Can abiciğim seni çok iyi anlıyorum. Muhalif söylemlerinle çok popüler bir adamsın. Aklı selim kelamlarında var ama burada herkesin düşüncelerine de saygı duymak lazım. Zannediyor ki muhalefet, erken seçim olunca tuş yapacaklar. Biz de dedik ki tuş falan olmaz buradan. Yanlış stratejiler oluyor. Hayatım boyunca bir sarayda soytarılık falan da yapmadım. Ben Atatürk’ ün makamında kim oturursa otursun biz her zaman ona saygı duyarız. Onu da korumakla yükümlüyüz. Milletin de evini, arabasını satıp Dolar’a yatırmasından muzdarip olduğum için tepkimi Dolar yakarak gösterdim. Sen Can Ataklı Doların kalkıp inmesiyle çok da ilgilenme. Ekonomi de olur böyle şeyler. Önemli olan sizin yaşınızdaki bir adamın libidosunu nasıl kaldırıp indirmek lazım. Onu konuşalım” diyerek ekrandan Can Ataklı ile dalgasını geçerek bu tartışmanın bitmeyeceği sinyalini vermişti dün ekranlardan.

Can Ataklı’ dan da hamle gecikmedi. Bugün yayında Seyhan Soylu’ ya bir kutu lokumla birlikte bir not yollayan Ataklı’nın bu hareketi “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” olarak algılanmış olsa da gerçek Seyhan Soylu’ nun notu okumasıyla ortaya çıktı. Notta; “Ağzın tatlansın diye lokum ikram ediyorum. Tatlı yiyin tatlı konuşun. Yalakalık yaparken ağzın yapışmış. Sana saray lokumu yolluyorum. Dolar düştü ama haftaya çıkacak. Merak etme.” yazıyordu. 

Seyhan Soylu bu, hiç durur mu? Lokumu afiyetle yerken hiç geciktirmeden lafı yine gediğine oturtarak “Can Ataklı, saray lokumuymuş, yerim. Vallahi şimdi bana lafları çakıyorsun çakıyorsun ama, eğer ki Erdoğan beyefendi bir talimat verse Demirören’e alın şu adamı Hürriyet’ in veya Star’ın başına dese, beni de burada unutma abi, anlaşırız” diyerek kahkaha attı. Ve masadakilere dönerek “Hem ağzımıza ediyor hem de lokum gönderiyor.” dedi ve lokumu afiyetle yemeye devam etti. Bir süre sonra yayında telefonu çalan Seyhan Soylu’ yu Flash Tv’ nin sahibi Ömer Ziya Göktuğ bizzat arayarak kendisiyle görüştü. Telefonu kapatan Soylu; “Patron aradı, seni ellere vermem asla sen benim kızımsın. Kanalımın starısın. Can Ataklı’ya gelen iş tekliflerinden de yararlanmaya çalışma dedi.” dedi.

Flash Tv ekranlarında Seyhan Soylu ile Can Ataklı atışması hangi boyuta devam edecek? Can Ataklı’ dan nasıl bir cevap daha gelecek merak konusu oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.