DEFNE SAMYELİ’NİN EHLİYETİNE TORPİL Mİ? YAPILDI

ABONE OL
Aralık 24, 2021 19:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FLASH TV’de hafta içi her gün canlı olarak Seyhan Soylu moderatörlüğün de yayınlanan programın bugünkü yorumcuları Yeliz Yeşilmen, Özlem Uçar ve Bahar Candan oldu. ALSANA HABER adlı program Her gün farklı yorumcular ile ekranların en sansasyonel programı olmaya devam ediyor.


Defne Samyeli, Şişli’de polis çevirmesine takıldı. Yapılan denetimde Samyeli’nin 0.51 promil alkollü olduğu tespit edilip ehliyetine 6 aylığına el konuldu. Polisin alkolmetresinin hatalı olduğunu iddia eden sunucu, hastaneye giderek kanındaki alkol oranının ölçülmesini istedi.

PARA CEZASI İPTAL


Sabaha karşı 02.38’de trafik uygulamasında 0.51 promil alkollü çıkan Samyeli, 04.06’da hastanede tahlil yaptırdı. Bu kez kanındaki alkol oranı 0.27 çıktı. Hastane, verdiği raporda trafik denetiminden 85 dakika sonra tahlil yapıldığını, kandaki alkol düzeyinin bir saatte ancak 0.15 promil düşebileceğini belirterek Samyeli’ni haklı buldu.



En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.