‘DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR’ SONA ERİYOR

ABONE OL
Mayıs 11, 2021 13:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülseren Buğdaycıoğlu’nun ‘Camdaki Kız’ kitabındaki bir hikayeden uyarlanan ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi ekran macerasını noktalıyor. ‘Doğduğun Ev Kaderindir’, 12 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek 43. bölümle final yapacak. Dizinin merakla beklenen final fragmanı da yayınlandı. Dizinin final bölümüne ise Zeynep ve Barış’ın düğünü damga vuracak.

Uzun zamandır aşk yaşayan Zeynep ve Barış, önlerine çıkan tüm engelleri aşarak evleniyor. İlk sezonunda reytinglerde başarılı sonuçlar elde eden dizi, 2. sezonunda ise Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Masumiyet gibi rakipleriyle reyting yarışına girdi. Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un da vedasının ardından dizi reytinglerde düşüş yaşamıştı. Dizi, son haftalarda Total grubu reytinglerinde ilk 10 program arasına giremeyince final kararı alındı. Aralık 2019’da yayınlanmaya başlayan dizi, 43. bölümle ekran macerasını noktalıyor.

(Kaynak:haberler.com)

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.